csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #életmód
Hidd el, értékes vagy!
Hidd el, értékes vagy!
2020. júl. 8. 14:00, Életmódcall_made
Hajlamos vagy mindenkit szebbnek, ügyesebbnek, okosabbnak és sikeresebbnek látni önmagadnál? Gyakran vagy lemondó? Szeretnél többet mosolyogni? A tisztánlátáshoz Horoszné Gulyás Margit coach 15+1 gondolatébresztője segítségével megrajzolhatod a saját érték-térképedet.
Csokoládé zöldteával?
Csokoládé zöldteával?
2020. júl. 7. 12:52, Életmódcall_made
Mi történik, ha a kakaó összetevőinek jótékony hatását kombináljuk a zöldtea, a rozmaring vagy a zsálya kedvező tulajdonságaival? Ezt kutatják a Szent István Egyetem Gabona- és Iparinövény Technológia Tanszékén. Július 7-e a csokoládé világnapja.
Egy nap zacskó nélkül, egy hónap műanyag nélkül
Egy nap zacskó nélkül, egy hónap műanyag nélkül
2020. júl. 3. 5:00, Életmódcall_made
Július 3., a zacskómentes világnap néhány éve a műanyagmentes július felütésévé vált. A közösségi médiában futótűzként terjednek ilyenkor a kedvcsináló posztok: ne vegyél, ne fogadj el zacskót júliusban! És ha lehet, azután se...
8 tipp, hogy tökéletes legyen a családi fotó
8 tipp, hogy tökéletes legyen a családi fotó
2020. jún. 21. 14:00, Életmódcall_made
Ne mozduljon el a kamera és megfelelőek legyenek a fényviszonyok – ezek olyan feltételek, amelyek egy jó kép elkészítéséhez nélkülözhetetlenek. Pár jó tanácsot gyűjtöttünk össze ahhoz, hogy bárki tökéletes családi fotókat készíthessen mobiltelefonjával.
A halogatás lélektana: mi az oka, és mit tehetünk ellene?
A halogatás lélektana: mi az oka, és mit tehetünk ellene?
2020. jún. 14. 14:00, Életmódcall_made
Sokaknak ismerős lehet a helyzet, amikor az előttünk tornyosuló elintéznivalók egyikét sem érezzük kellően motiválónak ahhoz, hogy nekilássunk. Ehelyett inkább azzal nyugtatjuk magunkat, hogy holnapig minden teendő várhat. Másnap pedig kezdődik elölről az egész. Hogyan és miért halogatunk, és mit tehetünk az elodázás ellen? Erről beszélgettünk Dr. Takács Ildikó halogatáskutatóval.