csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Címke: #egészségestáplálkozás
3 könnyed finomság ünnepek utánra
3 könnyed finomság ünnepek utánra
2020. jan. 10. 15:00, Életmódcall_made
Az ünnepi családlátogatás kéz a kézben jár a véget nem érő falatozással. Terülj-terülj asztalka a nagyinál, pálinkás beszélgetések az apóssal, no és persze az elmaradhatatlan kocsonya. A többfogásos étkezések ugyan élményszámba mennek, ám igencsak próbára teszik a szervezetünket. Az alábbi pihentető ételekkel most megnyugvást hozhatunk leterhelt gyomrunknak.
Éveket nyerhetünk az egészséges életmóddal
Éveket nyerhetünk az egészséges életmóddal
2020. jan. 10. 10:38, Életmódcall_made
A nők akár tíz, a férfiak hét olyan évvel élhetnek tovább, amikor nem szenvednek szívbetegségtől, 2-es típusú cukorbajtól és más krónikus betegségekből egy hosszú távú, nagy létszámú kutatás szerint.
4 tipp egy egészségesebb és boldogabb új évért
4 tipp egy egészségesebb és boldogabb új évért
2020. jan. 7. 15:00, Életmódcall_made
Megígértük magunknak, hogy 2020 tényleg más lesz és egészségesebben fogunk élni? Adunk néhány praktikus, extra energiát nem igénylő tanácsot, hogy a lelkesedésünk ne csak január végéig tartson!
Jóval kevesebb egészségtelen élelmiszer kapható
Jóval kevesebb egészségtelen élelmiszer kapható
2019. dec. 16. 7:54, Életmódcall_made
Drasztikusan, 20%-ról 2%-ra csökkent a magas transzzsírsav-tartalmú élelmiszerek aránya a boltok polcain, mióta öt évvel ezelőtt hatályba lépett az ezt szabályozó rendelet – derült ki az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet felméréséből.
Immunerősítő turmixok
Immunerősítő turmixok
2019. nov. 23. 13:15, Életmódcall_made
Az őszi-téli időszakban egymást érik a felsőlégúti megbetegedések, épp ezért nem árt felvértezni magunkat finom vitaminbombákkal. A kiadós italok segítségével az egész család napja energikusabban indulhat, ráadásul néhány perc alatt elkészülnek. Íme néhány recept!