csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #apajegy(zet)
Egy jó lecsót, tessék!
Egy jó lecsót, tessék!
2020. aug. 8. 8:00, Apajegy(zet)call_made
Elkészítési módja szinte családonként változik. Van, aki rizzsel, van, aki tojással, olajon és van, aki csak rendes szalonna-ágyon készíti. Nálam a nyári egyszerűségé a főszerep, no meg a természet-adta ízeké. Íme…
Karantén OFF-ban
Karantén OFF-ban
2020. máj. 13. 15:00, Apajegy(zet)call_made
Szeretnék elköszönni. Szeretném, ha a fentebb leírt szó, mely szerint soraim karanténban íródnak, a jövőben már nem lenne. Szeretném, ha mindannyian – erőt merítve az elmúlt időszakból – most már előre tekintenénk. És szeretném, ha mindenki tudná: anyának lenni a legdurvább államilag finanszírozott munkahely.
Imádság háború után
Imádság háború után
2020. máj. 10. 9:00, Apajegy(zet)call_made
Kedveseim, most aki komolyan azt hiszi, hogy VÉGE egy életre, vagy gyermekeink életének egészére lezárhattuk, kizárhattuk, elüldözhettük ezt a francos nyavalyát, nos kérem: az nagyon téved.
Mindent bele bogrács
Mindent bele bogrács
2020. máj. 2. 8:00, Apajegy(zet)call_made
Magyarország szerintem a tízmillió bográcsozni (is) és grillezni (is) tudó országa. Magam is adófizető állampolgárként ebbe a kategóriába tartozom. De, mint minden főzésnél/sütésnél, a titok itt is az előkészületekben rejlik. Hát íme az én híres paprikás-krumplim, avagy a mindent bele…
Itt lesz május 5.-e
Itt lesz május 5.-e
2020. máj. 1. 11:00, Apajegy(zet)call_made
Még bele sem merültünk, még meg sem hemperegtünk benne, de már a végét várjuk, a végét látjuk. Vagy inkább – és ezt nagyon komolyan írom – reméljük. De vajon fel vagyunk-e készülve arra, hogy milyen lesz az életünk, amint visszazökken a „régi” kerékvágásba?