csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: áldozat
Segíteni kell az áldozatoknak

Segíteni kell az áldozatoknak

2021. szept. 7. 9:27, Családban élni jócall_made

Az a cél, hogy Magyarországon minden bajba jutott állampolgár, minden bajba jutott honfitárs azonnali és testreszabott segítséghez juthasson - mondta az igazságügyi miniszter kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Az áldozattá válás oka gyakran a szerető családi közeg hiánya

Az áldozattá válás oka gyakran a szerető családi közeg hiánya

2021. aug. 5. 10:03, Életmódcall_made

Az áldozattá válás tekintetében az esetek döntő többségében megjelenik az érzelmi elhanyagolás, a szerető családi közeg hiánya – hangzott el azon a szakmai kerekasztal-beszélgetésen, amelyet az Emberkereskedelem elleni küzdelem ENSZ világnapja alkalmából szervezett a Belügyminisztérium a témakörben végzett kutatások vezetőivel.

Boglacsik Tímea: „Szívügyem az áldozatok segítése”

Boglacsik Tímea: „Szívügyem az áldozatok segítése”

2021. júl. 14. 8:07, Interjúkcall_made

Az Esélyteremtésért díjat minden évben azon személyek számára adományozzák, akik az esélyteremtés terén kiemelkedő eredményeket értek el, valamint az emberi méltóság védelméért rendszeresen fellépnek. Idén ezt a magas szintű elismerést kolléganőnk, Boglacsik Tímea érdemelte ki. A Családbarát Magyarország Központ szakmai igazgatója, egyben az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat (OKIT) szakmai felügyelője és a Mi közöd hozzá? című blogunk szerzője 15 éve segít az áldozatmentésben.