Bárdosiék: Melyik valóság? - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Bárdosiék: Melyik valóság?

csalad.hu
2020. nov. 13. 15:00
Blogok

Vannak, akik csüngenek rajta, vannak, akik kárhoztatják, de az biztos, hogy a kütyükről és használatukról mindenkinek megvan a maga véleménye – amint ez a Rambo mami blogunkra érkezett rengeteg hozzászólásból is kiderül. Bárdosiék szerint ezek az eszközök elveszik a tinik gyerekkorát. Miért? Kiderül a népszerű házaspár legújabb vlogjából.

– Én nem szeretném, ha a gyerekeim az interneten szocializálódnának – közli határozottan Ildi, akit saját bevallása szerint nyugodtan ki lehetne nevezni kütyüellenes nagykövetnek. – Tikkelek erre, mert azt látom, hogy elveszik a gyerekek gyerekkorát teszi hozzá.

Sanyi példaként elmeséli, hogy a minap bement hozzájuk edzésre egy 11 év körüli fiú. – Megkérdeztem, másztál-e már fára, mire visszakérdezett, hogy milyen fára? Ennyi idős korban nemhogy fára kellett volna mászni, de bunkert építeni, csúzlit gyártani, nyilazni, a haverjaival indiánost játszani! Amikor megkérdeztem a kisgyereket, mit szoktál csinálni a szabadidődben, azt válaszolta: semmit. Én biztos vagyok benne, hogy nem merte elmondani, de titokban a kütyüket nyomkodja