Bárdosiék: Lányok, fiúk - csalad.hu
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!

Bárdosiék: Lányok, fiúk

csalad.hu
2020. okt. 2. 14:00
Blogok

A kisfiúk az édesanyjukba, a kislányok az édesapjukba szerelmesek. E köztudott felállás alól Bárdosiék sem kivételek: Ildinek Sankó, Sanyinak pedig Maja mondja el minden nap a varázslatos szót, hogy „szeretlek”. A házaspár legújabb vlogjában azt fejtegeti, hogy vajon másképp kell-e nevelni egy fiú és egy lány gyermeket.

– Hát hogy is tehetnék különbséget a kettő között? Ha az egyikkel szigorúbb vagyok, mint a másikkal, akkor nem vagyok következetes apa – állapítja meg Sanyi. Majd persze ellágyulva meséli, milyen aranyos is tud lenni Maja, és amikor a gondolatsort folytatva hirtelen rádöbben, hogy lassan felnő a kis hercegnő és majd bulizni megy, rögtön elszakad a cérnája: „Nem akarom, hogy eljárjon szórakozni, nem akarom!”

Ildi is elgondolkodik, hogy neki Maja hamarabb szót fogad, mint Sankó, de kérdés, hogy ez a nemükből, vagy az eltérő személyiségükből fakad. Más típusú a két gyerek, ezért másként kell őket megszólítani. Vagy mégsem?


A csalad.hu az október 11-i Lánygyermekek világnapja alkalmából két héten keresztül a nővé érés és a modern kori anyaság kérdéseit járja körül. Oldalunkon szeptember 28-október 11. között izgalmas interjúk, érdekes szakértői cikkek és szívbemarkoló személyes vallomások foglalkoznak a lányok és nők családban betöltött szerepével, és az őket kihívások elé állító szerepkonfliktusokkal. Az eseményre itt tud regisztrálni.