csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #programajánló
Advent a gyerekekkel
Advent a gyerekekkel
2019. dec. 11. 15:00, Családban élni jócall_made
Ne csak végigrohanjuk, hanem éljük meg a családdal az adventet! Még mindig nincs késő lelassítani, és úgy beosztani a napokat, hogy azok a karácsonyvárásról szóljanak. Adunk néhány ötletet, hogyan töltsük meg az ünnep előtti időszakot.
Megjelent a Budapest Gyerekkel térkép
Megjelent a Budapest Gyerekkel térkép
2019. dec. 11. 9:13, Életmódcall_made
A Babagúz turisztikai szolgáltató gondozásában megjelent a Budapest gyerekkel nyomtatott térkép, melyre közel száz olyan helyet válogattak a térkép alkotói, amely a kisgyerekes családok kedvence lehet.
Gyermekrohamkocsira gyűjtenek musicallel
Gyermekrohamkocsira gyűjtenek musicallel
2019. dec. 9. 14:20, Életmódcall_made
December 15-én a RAM Colosseumban látható az Adventi Musical Gála. Az adventi ünnepi koncerten felcsendülnek élő zenekari kisérettel a legszebb ünnepi hangulatú musical betétdalok, illetve ismert karácsonyi slágerek is, de meglepetés duettekkel is készülnek a művészek erre az alkalomra.
Nagy karácsonyi programkörkép
Nagy karácsonyi programkörkép
2019. dec. 7. 9:00, Életmódcall_made
Hófödte utcák, a karácsonyi vásár szikrázó fényei és fahéjjal meghintett forralt bor illata: hangolódjunk együtt az ünnepekre! Decemberi programkalauzunkból kiderül, melyek a hónap legszebb adventi eseményei.
Adventi programok a gödöllői kastélyban
Adventi programok a gödöllői kastélyban
2019. dec. 5. 8:51, Életmódcall_made
Karácsonyi hangversenyek, bábelőadások és élményfestés várja a családokat advent időszakában a gödöllői Királyi Kastélyban.