csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #munka
A nőkre és az idősekre koncentrálnak a munkahelyek
A nőkre és az idősekre koncentrálnak a munkahelyek
2019. szept. 9. 15:37
A jövőben fontos cél a női és időskori munkavégzés feltételeinek javítása – mondta Halmai Péter közgazdász, egyetemi tanár az M1 aktuális csatorna műsorában.
6 tipp, hogy reggel időben elinduljunk otthonról
6 tipp, hogy reggel időben elinduljunk otthonról
2019. szept. 3. 11:27
Indul az új tanév, több mint egymillió diák, kicsik és nagyobbak, indulnak ma reggel iskolába. Nem feltételnül kell azonban, hogy a reggelek rohanással és kapkodással induljanak. Kicsit gördülékenyebbé tehetjük a rohanós hétköznap reggeleket a következő néhány praktikus tanáccsal.
Ismét több nő dolgozik
Ismét több nő dolgozik
2019. aug. 31. 8:00
A 20-64 év közötti magyar férfiak 82,9 százaléka, a nők 67,8 százaléka dolgozott a május-júliusi három hónapos időszakban – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Ezzel a foglalkoztatási ráta 0,7 százalékponttal, 75,3 százalékra emelkedett.
Magabiztos visszatérés a munka világába
Magabiztos visszatérés a munka világába
2019. aug. 2. 7:36
Gyakran az édesanya nem megy vissza dolgozni két gyermek születése között, így sok-sok otthon töltött év következik. Ez idő alatt könnyen elveszíthetjük a karrierépítés során szerzett rutint, a határozott fellépésnek gyakran nyoma sem marad. Tegyünk azért, hogy önbizalommal telve térjünk vissza a kollégák közé!
Mi lesz a GYES után?
Mi lesz a GYES után?
2019. júl. 31. 9:38
Akik huzamosabb ideig otthon maradtak a gyermekeikkel, legalább annyira félnek a munkába állástól, mint amennyire várják azt. Hogy az örömteli része felé billenjen el a képzeletbeli mérleg, mi is sokat tehetünk azzal, ha tudatosan készülünk a visszatérésre.