csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #könyv
Egy anyuka pár könyvvel – Kockafej és Bog után érkezik Nasi
Egy anyuka pár könyvvel – Kockafej és Bog után érkezik Nasi
2020. máj. 9. 14:00, Interjúkcall_made
Hogyan lett egy cuki kis ölebből loncsos, kivert korcs? A fordított rút kiskacsa-történethez Kartali Zsuzsanna ismét saját környezetéből, életéből merített ihletet, és újra a „normálistól” eltérő főszereplőt választott. A kötetet az idei Ünnepi Könyvhétre szánta a kiadó. A rendezvény minden bizonnyal elmarad, de a könyv megjelenését ez nem befolyásolja. A szerzővel beszélgettünk különleges családtagjairól, karanténról és Kínáról.
A segítség könyvben érkezik
A segítség könyvben érkezik
2020. ápr. 27. 10:20, Kisgyermeket nevelünkcall_made
Kovács Annasára 2019 márciusában indította útjára Vértezd fel! című blogját. Olyan könyveket ajánl benne gyermekeknek és szüleiknek, melyekkel könnyebb átvészelni a gyermekkor nehézségeit, valamint szembenézni és megküzdeni a kihívásokkal.
Miért olvassunk?
Miért olvassunk?
2020. ápr. 2. 16:00, Életmódcall_made
Most minden eddiginél időszerűbb a gyermekkönyvekre figyelnünk egy kicsit, hiszen találhatnánk-e nagyobb értelmet a bezártságnak, mint a reményt, hogy csemetéink visszatalálnak az olvasáshoz? „A szavakra éhes gyerekeket jóllakatja a könyv” – idén ez a fő mottója a Gyerekkönyvek nemzetközi napjának, amit Andersen születésnapján, április 2-án tartunk számon.
Játsszunk olvasást!
2020. febr. 24. 15:00, Iskolást nevelünkcall_made
Sok kisgyermeknek nehéz és fárasztó a betűk felismerése, szavak összeolvasása, mondatok megértése. Játékkal talán ez is könnyebben megy! Íme, néhány ötlet.
Gyermekkönyvek használtan
Gyermekkönyvek használtan
2020. jan. 19. 9:00, Életmódcall_made
Íme, néhány hasznos tipp, hogyan szerezzünk be újabb és újabb meséket, versesköteteket anélkül, hogy mélyen a zsebünkbe kellene nyúlni.