csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #családbanélnijó
Generációk egy fedél alatt
Generációk egy fedél alatt
2019. szept. 4. 14:00, Kamasz a családbancall_made
Régen kis családban éltem, de nagyról álmodoztam. Végül nem kis örömömre sikerült ebbe az életformába is belekóstolnom. Rájöttem azonban, hogy a szépsége mellett számos kihívást is tartogat, ha több generáció él egy háztartásban. Íme 5 tipp, miként is lehet kiküszöbölni az esetleges kellemetlenségeket.
Trendivé vált nagycsaládosnak lenni
Trendivé vált nagycsaládosnak lenni
A fiatalok is egyre inkább családban képzelik el jövőjüket - mondta a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) alapítója az M1 aktuális csatorna múlt vasárnap délelőtti műsorában.
„Apa, te csajozol?”
„Apa, te csajozol?”
2019. aug. 16. 14:08, Apajegy(zet)call_made
Újra esik. Mondják, hogy még lesz jobb idő, de megint nem tudunk úgy családi programot szervezni, hogy gyermekeim ne az esernyőjükkel és persze a rettentően sáros cipőjükkel üljenek be az autóba. Ami persze azt is jelenti, hogy amint közeledik az ősz, a porszívó és a törlőkendő nélkülözhetetlen kellékeivé válnak a mindennapoknak.
Sejtszinten hordozzuk a családi mintákat
Sejtszinten hordozzuk a családi mintákat
2019. aug. 15. 12:46, Életmódcall_made
Sokszor vesszük észre magunkon, hogy a szüleink, nagyszüleink szófordulatait, gesztusait használjuk? Ezek észrevétlenül hagynak lenyomatot az életünkön, befolyásolják a kapcsolataink alakulását, a pénzügyeinket, vagy egyszerűen csak ugyanazokat a hibákat követjük el újra és újra. De van megoldás!
Indulás!
Indulás!
2019. júl. 30. 13:03, Apajegy(zet)call_made
Életemben nem írtam blogot. A bakancslistámon sem szerepelt, hogy majd leülök egy számítógép elé, és előszedem az életem személyes, apró mozzanatait, amik lehet, hogy nem csak nekem fontosak, hanem mások számára is hasznosak. Vagy legalább arra jók, hogy könnyebben csússzon a kávé a gyermeknevelés, az apai teendők közepette, vagy a munkahelyen ellopott, olvasásra szánt percek alatt.