csalad.hu - Ahol otthon vagy!
CSALAD.HU
Ahol otthon vagy!
Címke: #apajegy(zet)
Karanténba zárt férfilét
Karanténba zárt férfilét
2020. ápr. 28. 14:00, Apajegy(zet)call_made
Lehet, hogy nem leszek népszerű. Nem is akarok. Így erősen 40 árnyékában van, hogy számot vetek, van, hogy morgolódok és van, hogy csak kiírom magam. Most éppen az utóbbi, a „megváltozott férfilétemet” féltve.
Franciasaláta a’la Bence
Franciasaláta a’la Bence
2020. ápr. 26. 8:00, Életmódcall_made
A franciasalátának nálam egy törvénye van: bárhol, bármikor, de nem bárhogyan. És minden körülmények között: reggel, délben, este; előételnek, köretnek és főételnek egyaránt fogyasztom. Íme…
Megy nektek ez a home-office?
Megy nektek ez a home-office?
2020. ápr. 23. 9:00, Apajegy(zet)call_made
Én nem tudom, te hogy vagy vele, kedves olvasó, de rajtam lassan a karantén-fáradás tünetei jelentkeznek. A napjaim széthullottak, mondhatni strukturálatlanok, és miközben nyomom a verklit, úgy érzem, sosincs vége, soha ennyit még nem dolgoztam.
Megváltozott élettér
Megváltozott élettér
2020. ápr. 18. 8:00, Apajegy(zet)call_made
Azért van jó is ebben a nyavalyás vírusban. Például, hogy egy egész ország elkezdett edzeni, legalábbis a Facebook és az insta szerint. És soha ennyi egymással tényleg beszélgető személyt még nem láttam. Vagy mégsem?
Húsvét után
Húsvét után
2020. ápr. 14. 16:00, Apajegy(zet)call_made
S igen, saját életem legnagyobb paradoxonját kell most papírra vetnem. Mert miközben otthon maradtunk, így sem a nagyszülőket, sem családtagjainkat nem látogathattuk végig az elmúlt 4 napban, aközben szűkebb családom legteljesebb húsvéti ünnepe volt.