Amikor Goodway polgármesterasszonynak nyoma veszik a Kaland-öböl Futam közben, a kutyusok azonnal nekilátnak a sürgős mentőakciónak.

A minden korosztály számára tanulságos előadás az összetartásról, szociális érzékenységről, a problémamegoldásról szól, amiben a szereplők csapatjátékosként vetik be a képességeiket. Az előadás fontos elemei a Bunraku jelmezek, amelyek innovatív módon képesek a karaktereket legfontosabb kellékeikkel és járműveikkel a színpadra varázsolni.

A kutyusok képességei és tapasztalatai a világ összes gyermekében megtalálhatóak, így a közönség könnyedén azonosulhat velük. Biztosak vagyunk benne, hogy a gyermekek és szüleik örömmel fogadják kedvenc kutyusaikat élőben is, a színpadon! – mondta el Monika Wysocka, a Viacom kelet-közép-európai Location Based Experiences alelnöke.

Láthatóak lesznek a TV sorozat népszerű helyszínei, mint a Kaland-öböl, az Őrtorony, Fóka- szigetek, Yumi gazda farmja és Jake hegyei. A speciális interaktív videónak köszönhetően a közönség is részt vesz az előadásban, a nézők a mentőakciókon keresztül, rejtélyeket fejthetnek meg a kutyusokkal, követhetik Goodway polgármester asszony nyomát és így tovább…

A csapatban Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Sky és Everest várja, hogy az első magyarországi turnén találkozhassanak a közönséggel december 30-án Sopronban, majd 2020. január 2-án Debrecenben és végül január 4-5-én a Papp László Budapest Sportarénában.