2019-03-25 00:00:00 Nemzetiségi színházak fesztiválja Budapesten

Szakmai titkok éjszakája

2018. Április 13. - 2018. Április 13.

Idén is országszerte megrendezik a fiatalok pályaválasztási döntését elősegítő Szakmák éjszakája programot, ahol a látogatók a legkülönbözőbb hivatásokkal ismerkedhetnek meg testközelből interaktív programok, előadások, bemutatók, üzemlátogatások segítségével.

A Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum és a Danubius Hotels Group április 13-án 18:00 órától a Danubius Hotel Flamencoban az egyik legizgalmasabb helyszínnel készülnek, ahol kiváló szakemberek 14 állomáson mutatják be a turizmus-vendéglátás és a szállodák színes világát.

A rendezvényen - amelynek címe Szakmai Titkaink Éjszakája, avagy karrier a szakképzésben -  az érdeklődők a szakmák kiválóságainak közreműködésével, egy különleges háznézés alkalmával pillanthatnak bele a legpatinásabb hazai szállodalánc működésének titkaiba.

A vezető séf, Altbäcker György, kalauzolásával többek között bemutatkozik a Danubius Hotel Flamenco konyhája a hírességek kedvenceivel, a szintén a helyszínre települt neves Gundel Étterem training managere, Bori Márk, speciális terítési módokat ismertet.

Időpont: április 13. 18:00 – 22:00

Helyszín: Danubius Hotel Flamenco