2019-01-22 17:00:00 Stresszkezelés gyermekeknek

Rögtönzött Szülői Értekezlet a Momentán Társulattal

2018. Január 20. - 2018. Január 20.

Iskolás gyermeked van, és nehezen megy vele a kommunikáció? Szeretnéd megérteni, hogy mi zajlik a gyermek, a tanár vagy éppen egy szülő lelkében? Akadt már problémád azzal, hogyan is kell a leghatékonyabban kezelni iskolai helyzeteket? Akkor a Momentán Társulat és Jocó bácsi Rögtönzött Szülői Értekezletén van a helyed, ahol hiteles szakemberek segítségével, mégis szórakozva járjuk körbe a kényes iskolai szituációkat.

Balatoni József, Jocó bácsi osztályfőnökként, Pólus Enikő, mentálhigiénés szakember, érzelem tanárként, Balogh Lali, diák pedig hús-vér kamaszként reagál a látottakra, és a közönség rendez, kérdez, nevet és néha megdöbben a helyzeteken, ahogy mi magunk is.

Az egymásra találás, a kapcsolódás és az örömteli együttműködés elé számtalan dolog gördíthet akadályt, legyen szó akár felelésről vagy feleselésről, egy félreértésen alapuló sértődésről, nehezen megvalósuló és ezért szorongást keltő vágyakról, tanulási nehézségekről, kiégésről, önbizalomhiányról, „klasszikus pikkelésről”, tipikus „szemtelen kamaszról”, cikizésről és csúfolásról. A rögtönzésben rejlő kreativitás és ösztönös humor segítségével oldhatjuk a befeszüléseket, a szakértők pedig hozzásegítenek minket ahhoz, hogy megértsük egymást, illetve tudatosan és a tőlünk telhető legnagyobb szeretettel legyünk jelen ezekben a helyzetekben. Az érzékenyítő iskolaszínházi előadást minden fejlődni vágyó szülőnek, nevelőnek, pedagógusnak és 10 év feletti diákoknak jó szívvel ajánljuk.

Az előadás időpontja: 2018. január 20., 10:00

Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ