2018-09-25 20:00:00 A Romengo és a Mendelssohn Kamarazenekar közös koncertje

Rajzfilmünnep Szombathelyen

2017. November 3. - 2017. November 5.

A legkisebbeket a Kockásfülű nyúl fogadja szeretettel egy színes kuckóban, ahol Fáncsi Kíváncsi, A Nagy Ho Ho Horgász kifogja a partot, Kukori és Kotkoda kapirgálja a jókedvet és a szemfüles Pityke őrmester fogja el a rosszkedvet és az álmosságot.

De ha ez mind nem lenne elég, akkor Dr. Bubó fogja lázban tartja a csemetéket és Mézgáék hívnak meg magukhoz, ahol a rántott hús helyett egy űrhajót és időutazást kaphatunk ebédre. Mézga Aladár pedig elrepítene minket az ebéd utáni alvás bolygóra, ahol mindig ebéd után van és alvás. Gyermeklelkű felnőtteknek pedig olyan egész estés nosztalgiafilmeket csomagolunk lelki útravalónak, mint méltán klasszikus Szaffi, Ludas Matyi és a megkerülhetetlen János vitéz.

Ám ha valaki eme alapművek mellett kortárs animációk képi gondolatiságára is fogékony, azoknak a Moholy Nagy Művészeti Egyetem a Metropolitan Egyetem animációs tanszékének vizsga- és diplomafilmjeiből, valamint a Primanima Nemzetközi Animációs Filmfesztivál alkotásaiból szemezgethet, ha elfogyott a szőlő.

Jegyek 500 Ft-os áron kaphatók.

jegyfoglalás: jegyfoglalas.savariamozi.hu

Újra Rajzfilmünnep Szombathelyen!

November 1 és 3 között újra megrendezésre kerül a rajzfilmünnep, ahol minden korosztály megtalálhatja számára a legjobb szórakozást.

A legkisebbeket a Kockásfülű nyúl fogadja szeretettel egy színes kuckóban, ahol Fáncsi Kíváncsi, A Nagy Ho Ho Horgász kifogja a partot, Kukori és Kotkoda kapirgálja a jókedvet és a szemfüles Pityke őrmester fogja el a rosszkedvet és az álmosságot. De ha ez mind nem lenne elég, akkor Dr. Bubó fogja lázban tartja a csemetéket és Mézgáék hívnak meg magukhoz, ahol a rántott hús helyett egy űrhajót és időutazást kaphatunk ebédre. Mézga Aladár pedig elrepítene minket az ebéd utáni alvás bolygóra, ahol mindig ebéd után van és alvás. Gyermeklelkű felnőtteknek pedig olyan egész estés nosztalgiafilmeket csomagolunk lelki útravalónak, mint méltán klasszikus Szaffi, Ludas Matyi és a megkerülhetetlen János vitéz. Ám ha valaki eme alapművek mellett kortárs animációk képi gondolatiságára is fogékony, azoknak a Moholy Nagy Művészeti Egyetem a Metropolitan Egyetem animációstanszékének vizsga- és diplomafilmjeiből, valamint a Primanima Nemzetközi Animációs Filmfesztivál alkotásaiból szemezgethet, ha elfogyott a szőlő.

Vetítési programunk a következőképpen alakul:

Részletes program

Jegyek 500 Ft-os áron kaphatók.

jegyfoglalás: jegyfoglalas.savariamozi.hu