2019-03-29 00:00:00 Kortárs magyar drámák a DESZKA fesztiválon

Nyugdíjas Expo

2017. December 8. - 2017. December 9.

Az idén kilencedik alkalommal rendezik meg az év nyugdíjas találkozóját Budapesten a BOK (volt SYMA) Konferencia- és Rendezvényközpontban. Az esemény a már nyugdíjban lévőkön kívül a nyugdíjba készülőket, az 50 feletti korosztályt is megszólítja.

A látogatók szinte minden olyan fontos információt és szolgáltatást megtalálnak, ami fontos az aktív és minőségi életmód fenntartásához. A kiállítá-son több száz szolgáltató és gyártó mutatja be az egészségmegőrzést, az életminőség megtartását szolgáló termékeit. A turisztikai cégek a Nyugdíjas Expón kifejezetten ennek a korosztálynak szóló, kedvezményes üdülési és programajánlatokkal jelennek meg. Kiemelt téma az idősbarát szállodák, gyógyfürdők, vendégváró helyek vagy a színházi előadások, koncertek, szórakoztató programok bemutatása.

A színházak és a rendezvényszervezők a helyszínen kedvezményes jegyeket és programokat kínálnak.

Két napig a BOK-csarnokban parkol majd az országjáró speciális szűrőkamion is. A Nyugdíjas Expo két napján a korosztály számos kedvence is fellép: sztárvendég lesz Bangó Margit, Egyházi Géza, Szíj Melinda, Elek Ica, Horváth Gyöngyi és Radics Márk, valamint fellépnek az Operettszínház művészei. A műsort ezúttal is a népszerű showman, Beleznay Endre vezeti majd. Az expo jó hangulatát garantálja a nyugdíjasklubok, nyugdíjasszervezetek együtteseinek fellépése is.