2019-03-29 00:00:00 Kortárs magyar drámák a DESZKA fesztiválon

Mándi Emese fotóművész kiállítása a repülőtéren

2018. December 19. - 2019. Február 28.

Mándi Emese fotóművész repülőtéri témájú képeiből nyílt kiállítás a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér „BUD Galéria” sorozatában. A budapesti repülőtér érkezési szintjén bárki megtekintheti a 24, fotó-párokba rendezett anyagot, amelyen a repülés és a repülőtér életének művészi színvonalú bemutatására vállalkozott a fiatal magyar fotográfus.

Mándi Emese 2013-ban kezdett hozzá a repülőtéri témájú fotósorozat elkészítéséhez, amihez a Budapest Airport nyújtott neki technikai támogatást. Részben ezeknek a képeknek is köszönhető, hogy a fiatal magyar fotográfust felvették a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete fotóművészeti tagozatának tagjai közé. 2009-ben első díjat kapott a National Geographic pályázatának „Utazás és kultúrák” kategóriájában. Később dolgozott az Omega zenekar számára, mint színpadi fotós, majd 2013 óta a Csík zenekar hivatalos fotósaként jegyzik. Pályafutása első nyilvános kiállítása most nyílt meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

A „Repülőtér” c. tárlat 2019 február végéig látható a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér érkezési szintjén lévő BUD Galériában.

 

(facebook.com/mandifoto)