2019-02-22 15:00:00 Rád hagyományozom

Konferencia a Házasság hetében

2019. Február 15. - 2019. Február 15.

Három programmal kapcsolódnak idén is az országosan – február 10-e és 17-e között zajló – Házasság hete rendezvénysorozathoz a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület tagjai és a fenntartásában működő Bács-Kiskun Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház munkatársai. A kecskeméti civil szervezet idén konferencia nappal, gyermekrajzokkal és szavalattal népszerűsíti a házasságot, hangsúlyozza a család fontosságát.

A konferencia nap számos intézmény, szervezet összefogásával valósul meg a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban február 15-én 10 órától.

A „Nekünk mindenünk család” délelőtti konferencia felkért előadói között lesz Beneda Attila, az Emmi családpolitikáért felelős helyettes államtitkára, Nagy Anna, az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány kuratóriumi elnöke, Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója, Rádi Katalin, a Korábban Érkeztem Alapítvány alapítója, Tálosi Gyula, a Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő- és Gyermekosztályának vezető főorvosa és Szőnyi Kinga, a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének elnöke. Mindannyian a családok szerepéről és fontosságáról osztják meg gondolataikat, valamint a védelmükben és érdekükben végzett munkájukba adnak betekintést.

A délelőtti konferencia Férfiak vs. nők – fiatalok és a párkapcsolat című pódiumbeszélgetéssel zárul.

A „Jövőnk a család” délutáni konferencia keretében a Családi Életre Nevelés (CSÉN) programról szervezett fórumot megelőzően egy család-óra bemutatót láthatnak az érdeklődők.

Az egész napos programsorozat a Kiss Kata Zenekar családi koncertjével zárul.

Időpont: február 15. 10:00

Helyszín: Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtár