2019-03-29 00:00:00 Kortárs magyar drámák a DESZKA fesztiválon

Húsvéti gyermeknap a Gozsdu Udvarban

A gyermekeké a Gozsdu Udvar április 2-án, húsvéthétfőn. Nyuszisimogató, kézműves foglalkozások, arcfestés és zenés tornaóra várja a kicsiket és nagyokat egyaránt a Gozsdu „C” udvarában 10 órától.

Gyermekzsivaj tölti meg a Gozsdu Udvart húsvéthétfőn: a Gozsdu "C” udvarában nyuszisimogató, zeneszó és kreatív programok várják a gyermekeket húsvét alkalmából.

A gyermekek a tavaszi megújulás jegyében fesztelen zenés tornaórán vehetnek részt. A frissítő mozgás után húsvéti kézműves sarok is várja a kicsiket. Természetesen a hímes tojás sem maradhat el. Aki szeretne, átváltozhat a kedvenc mesefigurájává, de akár húsvéti nyuszi is lehet, hiszen különleges arcfestéssel is készülnek a szervezők.

A húsvéti gyermeknap ideje alatt végig nyitva áll a nyuszisimogató, ahol persze a húsvéti nyuszival is barátságot lehet kötni, és felügyelettel a gyermekek akár ölbe is vehetik a nyuszikat.

Március 30. és április 2. között tavaszköszöntő Húsvéti Vásárral is készül a Gozsdu Udvar, ahol antik, retró, vintage, art, design és kézműves termékek közül válogathatnak az érdeklődők.

A programok ingyenesen látogathatóak. Bővebb információ a húsvéti gyermeknapról.

(Család.hu)