2019-03-24 10:00:00 Hagyományos tojásfestés és meseszövés Máriakéménden

Exit Cirkusz a Balatonnál

2017. Július 6. - 2017. Augusztus 27.

A Balaton déli partja bővelkedik cikruszokban, Siófok üdülőterületén, Széplak felsőn állomásozik a nyár folyamán az Exit Cirkusz, mely szlogenje szerint kilépőt jelent a mindennapokból. A kisgyermekes családokat célzó előadás szünettel együtt 90 perces, így maximálisan igazodik a kicsik igényeihez. A családias hangulatú prondon a 2017-es évadban bűvészt, bohócot, és állati produkciókat láthatunk.

A Csehországból érkezett házaspár változatos küllemű idomított kutyáitól mindenki szája tátva marad, az élmény pedig tovább folytatódik a különböző fajtájú macskák akrobata mutatványaival. Paco, a csíntalan csacsi gyorsan a gyerekek kedvence lesz.

Bemutatásra kerülnek továbbá egzotikus hüllők, mississippi alligátor, pitonok, óriáskígyók, varánusz, leguán, és óriásteknős.

Johonny bohóc szintén a kicsik nevetőizmait veszi célba, a nyári melegre való tekintettel vizes számra is készülhetünk.

Richter Ricardo és kedvese hátborzongató késdobáló száma az erősebb idegzető srácok szívét ejti rabul, míg a bájosan tipegő kacsák minden néző arcára mosolyt csalnak.

Az előadás, hétfő kivételével 20:00 órakor kezdődik, ám az Exit Cirkusz igyekszik igazodni a családok napirendjéhez, így hétvégén 18:00 órakor is várják a nagyérdemű publikumot.

További információk: www.exitcirkusz.hu.

(manoprogram.hu)