Esemény betöltése

« Minden Esemény

  • Ez az esemény elmúlt.

TÉLI SPORTÁGVÁLASZTÓ

január 28 , 10:00 - 17:00

sport

A rendezvényen a téli sportágak mutatkoznak be és lesznek kipróbálhatóak a látogatók számára. A megjelenő sportágak, szakképzett edzők segítségével, interaktív tevékenységekkel készülnek, amelyek készség- és képesség felméréstől kezdve a sportágválasztásig terjednek. Látványos bemutató eseményeken a havas-jeges sportok bajnokaival, kiválóságaival, s a jövő kiemelkedő reménységeivel lehetőség lesz a közös sportolásra is. A sportágak és a szervezők 10 és 17 óra között várják a családokat, egyéni látogatókat ahol 3600 m2-es jégfelületen kipróbálható lesz a jégkorong, a korcsolya szakágak (jégtánc, szinkronkorcsolya, műkorcsolya, gyors-korcsolya, rövid-pályás gyors-korcsolya) a bob, a bandy, a curling, a jég-korfball, a jégvitorlás és a szánkó.

A Jégpalota melletti területen mindenki tesztelheti magát síelésben, snowboardozásban, megismerhető lesz a biatlon, a sífutás és a lövészet, de a téli extrémebb sportágakkal is meg lehet ismerkedni majd testközelből. A Téli Sportágválasztón mindenki számára kiderülhet, hogy mi is az asztali curling, asztali hoki, snowshredder, airborad, snowscooter! A kutyás sportágak sem fognak hiányozni, hiszen szinte a teljes szakági kínálat megjelenik, lesz kutyafaszán-hajtás, kutyafogat-hajtás, canicross (kutyás futás), bikejöring (kutyás terepbringázás) és dog scooter (kutyás tereprollerezés).

A Téli Sportágválasztó támogatói, a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon, a Renault Budapest, és a Merkapt Zrt. is élményeket adó játékokkal készülnek a rendezvényre, így mindenképpen érdemes lesz az ő kiállítói helyszínüket is felkeresni! A szervezők pecsételő-füzettel is szeretnék minél több sportág és kiállítói aktivitás meglátogatására ösztönözni a közönséget, mellyel nem csak élményeket, hanem az ajándéksorsolásoknak köszönhetően, értékes nyereményeket is hazavihetnek magukkal a látogatók. A Téli Sportágválasztó, mint ahogy a Nagy Sportágválasztó rendezvények, díjmentesen látogatható, de regisztrációhoz kötött. A látogatói regisztráció és a rendezvényről további információ a rendezvény honlapján és az esemény Facebook-oldalán érhető el.

Fontos látogatói információk

A Téli Sportágválasztó bejárata a Jégpalota főbejárata lesz, ahol a regisztrációs karszalag átvétele után léphetnek be a látogatók a rendezvényre. Az eseményen megjelenő sportágak kipróbálása és a rendezvényen való részvétel saját felelősségre történik! A rendezvényen egyes télisportágak megközelítési útvonala csúszós, jeges felületű, így ennek megfelelő téli ruházat és lábbeli ajánlott. A Jégpalota helyszínen korlátozott számban lehetőség van korcsolya bérlésre, de amennyiben a látogató rendelkezik már korcsolyával, azt kérjük szíveskedjen magával hozni, hogy a korcsolyás sportágakat ki tudja próbálni. Gyere el! Próbál ki! Válassz! Találkozzunk január 28-án szombaton a IV. kerületben, a III. Téli Sportágválasztón!

Részletek

Dátum:
január 28
Időpont:
10:00 - 17:00
Honlap:
http://www.telisportagvalaszto.hu/

Szervező

Nagy Sportágválasztó, BBU Sportrendezvény Szervező Iroda Kft.
Telefon:
+36 1 260 0107
E-mail:

Helyszín

káposztásmegyeri Jégpalota
Homoktövis utca 1.
Budapest, 1048
+ Google Térkép