Esemény betöltése

« Minden Esemény

Ékszerkészítés mesterfokon kezdőknek is

2016-09-15 , 09:00 - 2017-03-31 , 14:00

| 14500ft

Szereti az egyedi, különleges üvegékszereket, de nem talál az ízlésének és stílusának megfelelőt? Sajátítsa el egy kétnapos tanfolyam keretén belül az ékszerkészítés alapjait, így már csak önön múlik, hogy milyen ékszereket visel majd a jövőben. A tanfolyam az ismeretek bővítésén túl remek kikapcsolódás lehet a gyesen, gyeden lévő anyukák számára, hiszen néhány órára kiszakadhatnak a napi rutinból.

 

Üvegékszer készítő tanfolyam azon hölgyek – vagy akár urak – számára, akik szeretik az egyedi ékszereket. A tanfolyam lehetőséget nyújt arra, hogy mind elméletben, mind gyakorlatban elsajátítsa az üvegékszer készítés alapjait. A tanfolyam keretén belül lehetőség van arra, hogy saját magának, barátnőjének, vagy valamelyik családtagjának készítsen komplett üvegékszer szettet. A szakértő oktatónak és a színvonalas előadásnak köszönhetően az itt megszerzett tudás elegendő ahhoz, hogy a későbbiekben otthon is elkészíthesse a saját maga által megtervezett üvegékszereket. 

Az üvegékszer készítő tanfolyam két alkalomból áll. Az első nap, egy kreatív foglakozás keretében megismerkedhet az üvegékszerek készítésének alapjaival, medál, gyűrű, fülbevaló készítés technikájával. Az elméleti oktatás során megismerheti a különböző üveg típusokat, a számtalan díszítési technikát, a különböző szerszámok használatát. A foglalkozás gyakorlati részében a gyakorlatban sajátíthatja el az üvegékszerek készítése közben használt szerszámok használatát, és elkészítheti saját egyedi üvegékszereit, legyen az gyűrű, medál vagy fülbevaló. A fusing tanfolyam résztvevői 3 szett, azaz 9 darab üvegékszert készíthetnek el saját elképzelésük alapján, melyeket a tanfolyam végén haza is vihetnek. A nap végén az üvegékszerek a fusing kemencébe kerülnek, ahol rendkívül magas hőmérsékleten (750-800 Celsius fok), 8-10 óra alatt érik el végleges színűket és formájukat.

A második alkalommal, az elkészült fusing üvegékszerek tisztítására, és a megfelelő bizsu szerelékek, medál akasztó, gyűrű alap, fülbevaló akasztó felragasztására kerül sor. A ragasztó száradási idejét kihasználva, a résztvevők az elkészült medálokhoz készíthetnek bőrből nyakláncot, organza szalagból, vagy viaszolt vászonzsinórból nyakláncot, így nem csak az üveg alapot készíthetik el más tanfolyamokkal ellentétben, hanem a teljes üvegékszer készítés folyamatát is megismerhetik.

Részletek

Kezdés:
2016-09-15 , 09:00
Vége:
március 31 , 14:00
Összeg:
14500ft

Helyszín

Tiffany-Art Bt
Krisztina krt. 2-4.
Budapest, Pest 1122 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
06/20-965-6526
Honlap:
http://ekszer-ajandek-webshop.hu/