CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #szülő
Igazolhat 15 napot a szülő?
Igazolhat 15 napot a szülő?
2019. jún. 25. 7:53
Az országos szinten gyakorlattá vált 3 napról 15 napra növelte a szülők által igazolható napok számát a pomázi Sashegyi Sándor Általános Iskola, Gimnázium és Rendészeti Szakközépiskola igazgatója. Nagy Koppány Lászlóné azt mondja, ennek a bizalomnak csak pozitív hatása van.
Itt a szünet, hol a gyerek?
Itt a szünet, hol a gyerek?
2019. jún. 15. 8:05
Amilyen hatalmas boldogság a kisgyermekek számára a nyári vakáció, legalább ekkora stressz a szülőknek, hogyan oldják meg azokat a heteket, amíg bezárnak az oktatási intézmények. Pénztárcabarát ötleteket mutatunk, hogyan tudjuk akkor is biztonságban a gyermekünket, ha mi dolgozunk.
Az Egyszülős Központ sikerének titka az alulról szerveződés
Az Egyszülős Központ sikerének titka az alulról szerveződés
2019. máj. 30. 5:07
Ha valaki egyedül neveli a gyermekét, az valójában nincs egyedül, számíthat segítségre – erről beszélt Novák Katalin a budapesti Egyszülős Központ első születésnapi ünnepségén. A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár azt is kiemelte, hogy nem csupán hazánkban, hanem nemzetközi szinten is egyedülálló kezdeményezként tartják számon a központot.
„Isten előtt a legnagyobb vizsga, hogy milyen értékrenddel bír a gyermekünk”
„Isten előtt a legnagyobb vizsga, hogy milyen értékrenddel bír a gyermekünk”
2019. máj. 29. 7:30
Szűcs Nelli és férje, Trill Zsolt 30 éve ismerik egymást, 24 éve házasok, két gyermekük született, Helga már 19 éves, Bertalan 15. A pár Kárpátaljáról származik, egymástól 5 km-re lévő faluból, mégis Kijevben, 17 évesen találkoztak először a színiiskolában. Azóta az élet minden területén folyamatosan együtt vannak, ugyanis elhagyva a családi házat, mint a Nemzeti Színház vezető színészei, a színpadon is sokszor játszanak együtt. A házaspárral a család erejéről, a hagyományokról és azok továbbadásáról beszélgettünk.
Gyermeksztorik – gyermeknapra
Gyermeksztorik – gyermeknapra
2019. máj. 26. 13:00
A kiskori csetléseket-botlásokat az idő rendszerint megszépíti, sőt, ezekből lesznek aztán azok a vicces anekdoták, amikkel Dunát lehetne rekeszteni a családi, baráti összejöveteleken.