XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztó

A SPORT NAPJAI 

2016. szeptember 16–17., Merkapt Sportközpont


A rendezvényen száz sportág és sztársportolók várják az érdeklődőket.

Több mint száz kipróbálható sportág, közönségtalálkozó olimpikonjainkkal, és sok-sok élmény!

Az aranygép hazaérkezése óta a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztón találkozhat először a nagyközönség a riói olimpia hőseivel.

Legyen részese az élménynek, találkozzon a legnagyobb sztárokkal az olimpiai közönségtalálkozón!

 


Egyre több gyermeket érint a cukorbetegség

A gyerekkori cukorbetegségben érintettek ellátását és szűrését végző Gyermek Neuropathia Centrum nyílt a János kórházhoz tartozó Budai Gyermekkórház területén. Blatniczky László, az intézmény vezetője az InfoRádiónak elmondta: cél, hogy kiszűrjék a korai diabétesz kései szövődményeit. Tovább »Öt érv a többféle sport mellett

Az nem kérdés, hogy minden gyereknek jót tesz, ha sportol valamit, az sem feltétlenül baj, ha nem kifejezetten tehetséges, a lényeg az egészséges életmód. Azonban legalább ilyen fontos, hogy ne ragadjunk le egyetlen sportág mellett, még akkor sem, ha a gyerek kifejezetten tehetséges valamelyikben. Tovább »Diéta helyett váltson életmódot

A diéta a lemondásról szól. Pedig hosszú távon nem könnyen mondhat le az ember a kedvenc ételeiről, a kiadós reggelikről, a finom falatokról, mert eljön a pillanat, hogy besokall, és jönnek a nagy lakmározások, amikor be akarja pótolni mindazt, amiből kimaradt. Tovább »


Mit sportoljunk télen?

Az esős, borús és hideg idő nem túl lelkesítő, sokszor még a sportolástól is elveszi a kedvet, hiába tudjuk (vagy mondják), hogy utána biztosan jobban érezzük magunkat. Tovább »