XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztó

A SPORT NAPJAI 

2016. szeptember 16–17., Merkapt Sportközpont


A rendezvényen száz sportág és sztársportolók várják az érdeklődőket.

Több mint száz kipróbálható sportág, közönségtalálkozó olimpikonjainkkal, és sok-sok élmény!

Az aranygép hazaérkezése óta a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztón találkozhat először a nagyközönség a riói olimpia hőseivel.

Legyen részese az élménynek, találkozzon a legnagyobb sztárokkal az olimpiai közönségtalálkozón!

 Diéta helyett váltson életmódot

A diéta a lemondásról szól. Pedig hosszú távon nem könnyen mondhat le az ember a kedvenc ételeiről, a kiadós reggelikről, a finom falatokról, mert eljön a pillanat, hogy besokall, és jönnek a nagy lakmározások, amikor be akarja pótolni mindazt, amiből kimaradt. Tovább »


Mit sportoljunk télen?

Az esős, borús és hideg idő nem túl lelkesítő, sokszor még a sportolástól is elveszi a kedvet, hiába tudjuk (vagy mondják), hogy utána biztosan jobban érezzük magunkat. Tovább »

MikuLÁSS futás a Margitszigeten

MikuLÁSS futást rendez hétvégén a Látássérültek Szabadidős Sportegyesülete, a LÁSS. A szervezők idén is lázasan készülnek a várhatóan körülbelül 6-700 embert megmozgató programra. De mi is pontosan a MikuLÁSS futás? És mit kell tudni a szervezőkről? Erről készített interjút a mandiner.család Forgács Szabolccsal, az Egyesület elnökével. Tovább »


Tollasozzunk szívbaj ellen

Az ütővel játszott labdajátékok, az úszás, az aerobik és a kerékpározás csökkentik leginkább a szívbetegség és az agyi-érkatasztrófa okozta halálozás kockázatát – állapították meg brit kutatók. Tovább »


Személyre szóló élmények az intézetben élő gyerekeknek

A gyermekotthonokban élőket segítő jótékonysági programot indított útjára szerdán a Szülők Háza Alapítvány Tegyél jót! Ülj mellém! címmel Budapesten. A kezdeményezés célja – az adományokon túl -, hogy személyre szóló élményeket nyújtsanak a gyermekotthonokban élőknek. Tovább »