Hegyvidéki Sörfesztivál

A Hegyvidéki Sörfesztivál a Városháza téren lesz, amely a Böszörményi út és a Kiss János altábornagy utca kereszteződésénél, a XII. keürleti önkormányzat épülete előtt található. Pénteken és szombaton este 9-ig, vasárnap este 8-ig folyik a sör.

Sörfesztivál_plakát4.inddElő a jelmezekkel! – programajánló

Ezen a hétvégén is rengeteg farsangi program közül lehet választani. Szombaton például a Skandináv Ház farsangi gyermekklubot tart, amelyen bárki beöltözhet a kedvenc skandináv mesefigurájának. A Két Egér Könyvesboltban nem maradhat el a közös kézműves foglalkozás sem, izgalmas álarcok készítésével.

Tovább »

A hoki és a kultúra napjai – programajánló

Vasárnap rendezik a magyar kultúra napját, annak tiszteletére, hogy a kézirat tanúsága szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be Szatmárcsekén a Himnuszt. Országszerte színes programokat tartanak ebből az alkalomból egész hétvégén. Tovább »
Családi programok a téli szünetben

Az év utolsó hetére – a téli szünet idejére – változatos családi programot állított össze a Budapestimami. Olyat, ahova kicsikkel és nagyokkal is érdemes elmenni. Szerepel benne kiállítás, színház, mese, korizás és gyerekszilveszter. Tovább »