Hegyvidéki Sörfesztivál

A Hegyvidéki Sörfesztivál a Városháza téren lesz, amely a Böszörményi út és a Kiss János altábornagy utca kereszteződésénél, a XII. keürleti önkormányzat épülete előtt található. Pénteken és szombaton este 9-ig, vasárnap este 8-ig folyik a sör.

Sörfesztivál_plakát4.indd
Családi programok a téli szünetben

Az év utolsó hetére – a téli szünet idejére – változatos családi programot állított össze a Budapestimami. Olyat, ahova kicsikkel és nagyokkal is érdemes elmenni. Szerepel benne kiállítás, színház, mese, korizás és gyerekszilveszter. Tovább »14 Mikulásváró program Budapesten

Hol találkozhattok a Mikulással? Vonaton, hajón, jégpályán, barlangban, bábszínházban, koncerten, könyvesboltban, futás közben és más helyeken is! Megmutatjuk:

Tovább »


Mikulás–programajánló

Szombaton, vasárnap és kedden a Mikulás birtokba veszi a Gyermekvasutat, hogy együtt vonatozzon a gyerekekkel.Lesz közös éneklés, játékok és személyesen is lehet találkozni a Mikulással, aki édességekből összeállított mikuláscsomaggal ajándékoz meg minden gyereket. Tovább »


Gyertyagyújtással veszi kezdetét a Téli Fesztivál

Kecskeméten az ünnepvárás meghittségét, hangulatát adventi dallamokkal, karácsonyhoz kötődő hagyományok felelevenítésével, játékokkal, a kikapcsolódást és sportolást egyaránt biztosító jégpályával gazdagítják majd. Tovább »


Az első adventi hétvége – programajánló

Civil szervezetek összefogásával szombaton jótékonysági adventi vásár nyílik a Várkert Bazárban, amelyen családszervezetek kínálják portékáikat, hogy a daganatos gyerekek gyógyulását segítő Őrzők Alapítványt támogassák. Tovább »