Hegyvidéki Sörfesztivál

A Hegyvidéki Sörfesztivál a Városháza téren lesz, amely a Böszörményi út és a Kiss János altábornagy utca kereszteződésénél, a XII. keürleti önkormányzat épülete előtt található. Pénteken és szombaton este 9-ig, vasárnap este 8-ig folyik a sör.

Sörfesztivál_plakát4.indd


Tavaszi utazás kalandokkal – programajánló

Idén is meghirdette az Önkéntesek Napját a Budakeszi Vadaspark. A kezdeményezés során a segítők munkájukért cserébe ingyen belépőt kapnak, és közösen tehetnek azért, hogy még szebb legyen a téli álmából ébredő, tavaszt köszöntő park. Tovább »


Zenés, mesés hétvége – programajánló

Kockajáték kiállítás nyílik szombaton az  Akváriumban. Több mint egymillió LEGO kockát használtak fel hazai építők, hogy kiéljék kreativitásukat. Lesznek városok működő vonatokkal, terepasztalok és egyedi részletgazdag kreációk. Tovább »Elő a jelmezekkel! – programajánló

Ezen a hétvégén is rengeteg farsangi program közül lehet választani. Szombaton például a Skandináv Ház farsangi gyermekklubot tart, amelyen bárki beöltözhet a kedvenc skandináv mesefigurájának. A Két Egér Könyvesboltban nem maradhat el a közös kézműves foglalkozás sem, izgalmas álarcok készítésével.

Tovább »

A hoki és a kultúra napjai – programajánló

Vasárnap rendezik a magyar kultúra napját, annak tiszteletére, hogy a kézirat tanúsága szerint Kölcsey Ferenc 1823-ban ezen a napon fejezte be Szatmárcsekén a Himnuszt. Országszerte színes programokat tartanak ebből az alkalomból egész hétvégén. Tovább »