NépmesePontok

A magyar népmesekincs továbbadását és a gyerekek kompetenciafejlesztését szolgáló NépmesePontok létrehozására írt ki pályázatot a kormány csaknem 1,2 milliárd forint értékben. Tovább »Kísérleti- és kisjátékfilmeket támogat az NMHH

Kisjátékfilmek és kísérleti filmek elkészítéséhez lehet támogatást igényelni összesen 150 millió forint keretösszeggel az idei évi Huszárik Zoltán-pályázaton, amelyet most hirdetett meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. Tovább »

Újra lehet majd pályázni a fűtési rendszerek korszerűsítéséhez

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium újabb, 3,5 milliárdos keretösszegű vissza nem térítendő támogatást biztosít lakóépületek illetve társasházi lakások fűtési rendszereinek energetikai korszerűsítésére – jelentette be Szabó Zsolt fejlesztés- és klímapolitikáért, valamint kiemelt közszolgáltatásokért felelős államtitkár. Tovább »


A család: olaj az élet lámpásában

Határon innen és túl sokakat megmozgatott a Nagycsaládosok Országos Egyesülete „Hogyan lettem nagycsaládos?” című pályázata. Számos megrendítő és vidám írás érkezett, ezzel is mutatva, milyen sokfélék a nagycsaládosok. Tovább »BEUGRÓ – munkához látok

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete fotó és video pályázatot hirdet „BEUGRÓ – munkához látok” címmel családok, fiatalok, idősek, baráti társaságok részére. Tovább »