Cél: 2020-ra 60 ezerre nőjön a bölcsődei helyek száma

A három évesnél fiatalabb kisgyermeket nevelő családok és a bölcsődei dolgozók is érzékelhetik, hogy Magyarország erősödik – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára. Tovább »


Új óvoda épül Zalaegerszegen

Közel 360 millió forintos beruházással épül új óvoda Zalaegerszeg andráshidai városrészében, ahol a több mint 130 éve készült régi, leromlott állapotú óvodaépületet váltja fel az új intézmény. Tovább »


Bölcsődék és óvodák újulnak meg Szegeden

Uniós támogatással, 5,3 milliárd forintból 26 bölcsőde és óvoda épületét újítják föl teljes körűen Szegeden – jelentette be Solymos László (MSZP) alpolgármester szerdán a Tisza-parti városban.

Tovább »Ilyenek “ezek a mai gyerekek” az óvónők szerint

Rohan a világ. Meg benne az emberek. És vajon mi van a gyerekekkel? Egy átlagos szülő átlagos óvodáskorú gyermekét nagyjából fél 8-8-kor belöki az csoportszoba ajtaján, majd nagyjából fél öt fele kiveszi onnan. A kettő között eltelt időben történtekről  pedig vajmi keveset tudunk – írja a divany.hu.

Tovább »


Ilyenek „ezek a mai gyerekek” – az óvónők szerint

Rohan a világ. Meg benne az emberek. És vajon mi van a gyerekekkel? Egy átlagos szülő átlagos óvodáskorú gyermekét nagyjából fél 8-8-kor belöki az csoportszoba ajtaján, majd nagyjából fél öt körül kiveszi onnan. A kettő között eltelt időben történtekről pedig vajmi keveset tudunk – írja a Dívány.hu. Tovább »