Már a vörös szőnyeggel is elégedett a Mindenkiért fiatal rendezője

Fantasztikus élményben lehet része az Oscar-díjra jelölt Mindenki című rövidfilm fiatal alkotóinak: a rendező, Deák Kristóf, valamint a mozi két főszereplője, Hais és Gáspárfalvi Dorka immáron Los Angelesben várja a vasárnapi gálát – a magyar várományosok a lázas előkészületek röpke szünetében adtak telefoninterjút a hirado.hu-nak. Tovább »


Sérült és ép táncosok együtt a Trafóban

Sérült és ép előadók lépnek közösen színpadra március 1-jén az ArtMan Egyesület estjén a Trafó Kortárs Művészetek Házában, ahol két előadás, Mészöly Andrea Az Én házam című rendezésének, valamint a Tánceánia Együttes Fehér című produkciójának bemutatóját láthatják az érdeklődők. Tovább »
Idén hetedszer rendezik meg a Versmaratont

Hetedszer rendezik meg a Versmaratont a költészet napja alkalmából a Magyar Rádió Márványtermében. Az április 11-i eseményt a HangHordozók című versmegzenésítő verseny, valamint a Költők futása és a Hajó a vers című program kíséri. Tovább »
Fiatal hegedűművészek jelentkezését várja Buda vára

Hét koncert várja a Beethoven Budán fesztivál közönségét május 3. és 7. között. A sorozat keretében másodszorra hirdetik meg a kadenciaversenyt, amelyre ebben az évben fiatal hegedűművészek jelentkezését várják – mondta el Nagy Gábor Tamás, Budavár polgármestere csütörtökön Budapesten.

Tovább »