CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #kisgyermek
Füllyukasztás pro és kontra
Füllyukasztás pro és kontra
2019. aug. 24. 8:00
Hazánkban sokáig tartotta magát a szokás, hogy a kislány újszülöttek csinos fülbevalóval hagyták el a kórházat. Manapság azonban egyre növekszik azoknak a tábora, akik barbár szokásnak tartják a babák füllyukasztását. Vajon kinek van igaza?
Mumus a beszoktatás? Egy óvónő tanácsai
Mumus a beszoktatás? Egy óvónő tanácsai
2019. aug. 21. 13:55
A kiscsoport első pár hete nem könnyű időszak sem a szülő, sem a gyermek számára. Az óvodapedagógusok szerint sokat tehetünk mi magunk is azért, hogy a háromévesünk hamar megbarátkozzon az új környezettel, és elfogadja anya és apa hiányát.
Meseszombat a Holnemvolt Várban
Meseszombat a Holnemvolt Várban
2019. júl. 25. 7:58
János vitézzel, a Csizmás Kandúrral és Misi mókussal is találkozhatnak a gyerekek a Meseszombaton, amelyet most szombatján tartanak a Fővárosi Állatkert játszóparkjában.
Védőoltás kisokos
Védőoltás kisokos
2019. jún. 20. 17:17
A ma elérhető vakcinákkal akár végzetes kimenetelű betegségektől is megóvhatjuk a családunkat. Az oltóanyagok teljesen biztonságosak, így az ajánlott oltások esetében csak az álhírek, no meg a pénztárcánk gátolhat meg abban, hogy beadassuk őket a gyermekeinknek.
Mit felejtsünk el, hogy az evés ne legyen harc?
Mit felejtsünk el, hogy az evés ne legyen harc?
2019. jún. 18. 9:27
Tudja, melyek azok a helytelen minták, amikkel akaratlanul is rossz étkezési szokásokat alakítunk ki a gyermekeinkben? Pszichológus szakértőnk segítségével áttekintjük ezeket, egyben utat is mutatunk, hogyan vezethetjük vissza a kicsiket a helyes táplálkozás felé.