Melyik volt a 3 leghasznosabb karácsonyi ajándéka?

Talán az a jópofa kis teflon serpenyő, vagy az önismereti könyv, esetleg az új vízhatlan csizmánk? Kinek mi. Kinek mit hozott az angyal, kinek mire van éppen a legnagyobb szüksége. Nincs olyan válasz, ami mindenkire egyformán érvényes. Vagy mégis? Tovább »


Megint sokan karácsonyoztak hitelből

Sokan fizették hitelből a karácsonyi ajándékokat; másfél-kétszer annyi személyi hitel fogyott több hitelintézetnél, mint egy évvel korábban, és a nullás THM-ű áruhitelért is sokan álltak sorba – írta szerdai számában a Világgazdaság. Tovább »


Folytatódik a családi költekezés

Az ajándékcserék miatti élénkülésben a hét második felére leginkább az élelmiszerboltokban, a napi fogyasztási cikkeket kínáló hipermarketekben és a termelői piacokon indult újra a vásárlói roham. Tovább »


Újszülöttek karácsonyi zokniban

Hagyományos pólya helyett túlméretezett karácsonyi zoknikba csomagolja az újszülötteket az ünnep alkalmából két kaliforniai kórház, hogy ezzel is fokozza a szülők örömét – olvasható az nlcafe.hu-n. Tovább »
Mit tehetünk a veszekedésmentes karácsonyért?

A karácsony az év egyik legszebb ünnepe, számos tradíció és hagyomány kötődik hozzá. Gyakran előfordul azonban, hogy a családtagok eltérő igényekkel néznek az ünnep elé, a konfliktusok pedig odáig vezetnek, hogy otthonunk a béke szigete helyett harcmezővé válik, s a negatív indulatok tengerében elillan az ünnep. Hogyan lehet elkerülni ezt . erről szól a kepmas.hu írása.

Tovább »


A meghitt családi karácsony hét titka

A bejgli íze, a halászlé illata, megannyi ajándék, és szépen feldíszített karácsonyfa – vajon mindez elég a harmonikus, békés családi együttléthez az ünnepek alatt? Sajnos, sok esetben nem. Mit tehetünk, hogy stressz és feszültség helyett kisimult arcok vegyenek minket körül? Tovább »


“Nagyon várom, hogy lássam ezt a kislányt!” – Palya Bea a Budapestimaminak

Eddig mindig elutaztunk, talán félelemből, talán menekültünk a rossz családi emlékek elől, talán idő kellett még nekünk, talán csak erre vágytunk épp… A tavalyi volt az első közös itthon töltött karácsonyunk – meséli Palya Bea. Az énekesnő számára az idei ünnep duplán is várakozással teli, hiszen januárra várja második kislányát. Tovább »