2017-06-06 19:00:00 Apa, figyelj! Képmás-est az apaságról Varró Danival

jotekonysag

Felhőtlen gyermekkor - kicsiknek gyűjt az Ökumenikus Segélyszervezet

2017. Május 16.

Rászoruló, nélkülöző gyerekeknek gyűjt az Ökumenikus Segélyszervezet az idén negyedik alkalommal elindított Felhőtlen gyermekkor kampányával.

Jótékony jégkorong a rászoruló gyermekekért

2017. Április 7.

Húsvéti jótékonysági akciót szervez április 8-án és 9-én az Új Nemzedék Központ, valamint az idén 90 éves Magyar Jégkorong Szövetség a Magyarország–Csehország ingyenes jégkorong mérkőzéseken.

Ünnepséggel köszönték meg a Jónak lenni jó akciót

2017. Március 27.

Külön ünnepséggel köszönte meg a Magyar Református Szeretetszolgálat a Jónak lenni jó akcióban érkezett felajánlásokat. A közmédián tavaly ötödjére indult el az akció. Összesen 260 millió forint gyűlt össze a jótékonysági szervezet javára. A felajánlásokból rászoruló családokat segítenek.

Széleskörű összefogás a sérült gyermekekért

2017. Március 25.

Mintegy 5 millió forint gyűlt össze azon a jótékonysági árverésen, melyet a Budapesti Korai Fejlesztő Központ javára szerveztek pénteken este. Czeizel Barbara gyógypedagógus, a Korai fejlesztésért, gyermekkori intervencióért felelős miniszteri biztos, és egyben a Budapesti Korai Fejlesztő Központ vezetője a csalad.hu-nak elmondta: az intézményben fogyatékos, koraszülött, és autizmussal élő kisgyermek diagnosztikájával és terápiájával foglalkoznak, egészséget veszélyeztető épületben. 400 millió forintra lenne szükség ahhoz, hogy méltó körülmények között fogadhassák a gyermekeket.

Tartós szeretet: vasárnap kezdődik a templomi gyűjtés

2017. Március 18.

Tartós élelmiszert gyűjtenek vasárnaptól egy héten keresztül a katolikus templomokban – közölte a Katolikus Karitász.

A mozaikcsaládok is téma lesz a Thália Színházban pénteken

2017. Március 9.

Titkok az élet színpadán címmel tartanak jótékonysági rendezvényt pénteken a budapesti Thália Színházban, ahol neves előadók tabutémákról beszélnek majd - közölte Polus Enikő, az egyik szervező az M1 aktuális csatorna csütörtöki műsorában.

Kemény Dénes: „Jót tesz a lelkemnek a jótékonyság”

2017. Február 10.

Eddig mintegy 300 állami gondozásban élő gyermek vett részt a Szülők Háza Alapítvány "Tegyél Jót! Ülj mellém!" elnevezésű jótékonysági programjában. Kemény Dénes alapító, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke az InfoRádiónak elmondta, hogy ma már intézetekbe és gyermekotthonokba is ellátogatnak az alapítvány munkatársai.

Tegyünk együtt a babákért!

2017. Február 3.

Hatodik éve szervezi meg a dm drogerie markt a Karitásszal közös kampányát, amelynek célja, hogy kisgyermekes családokat támogassanak pelenkával.

Mézeskalácsot sütöttek kórházban kezelt gyermekeknek

2016. December 21.

A Heim Pál Gyermekkórházban ápolt gyermekeknek sütött mézeskalácsot Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Király Nóra, Újbuda alpolgármestere.

Kisgyereket fuvaroz haza szenteste a jótékony szegedi taxis

2016. December 18.

Berinszki Zoltán szegedi taxis felajánlotta, hogy szenteste több kisgyereket hazafuvaroz a klinikáról, ha azért kellene csak bennmaradniuk, mert a szüleiknek nincs pénzük útiköltségre. Szeretné akcióját országos mozgalommá szélesíteni - írja a delmagyar.hu.

Jónak lenni jó! - Már több mint 109 millió forint gyűlt össze

2016. December 18.

A svájci református egyházak segélyszervezete (HEKS) 31 millió forintos felajánlásával már több mint 109 millió forint gyűlt össze vasárnap 15 óráig a közmédia ötödik Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági akciójában, amelynek egész napos műsorfolyama a Magyar Református Szeretetszolgálatot támogatja

Jónak lenni tényleg jó

2016. December 17.

Már több mint 55 millió forint gyűlt össze a közmédia ötödik Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági akciójában, amelynek vasárnapi egész napos műsorfolyama a Magyar Református Szeretetszolgálatot támogatja.

A szegedi paprikás krumpli jótékony hatása

2016. December 10.

Paprikás krumplit főztek szegedi női vízilabdások. A jótékonysági akció keretében készült menüért kapott pénzzel a koraszülötteket támogatják.

Adventi készülődés a sarródi Kócsagvárban

2016. December 10.

Mézeskalácsütés, karácsonyi díszek készítése, lábbábos előadás, táncház szerepel többek között a sarródi Kócsagvár vasárnapi adventi programjai között. A Fertő-Hanság Nemzeti Park központjában hatodik alkalommal szerveznek adventi vásárt és játszóházat.

Ötszáz kisgyermeket vendégelnek meg bohócdoktorok a Belvárosi Moziban

2016. December 9.

A szegedi Belvárosi Moziban december 11-én, vasárnap délelőtt a Karitáció Alapítvány ötszáz gyermeket lát vendégül mozifilm vetítésre - írja a szegedma.hu.