Több tucat ingyentelek talált gazdára

Többnyire sikeresek azok a programok, amelyeket hazai települések indítottak a családi otthonteremtési kedvezményt igénybe vevő családoknak. Balassagyarmaton, Csongrádon, Komlón és Makón sokan igényeltek ingyentelket vagy vásároltak ingatlant kedvező áron az önkormányzattól. Ezzel szemben Ásotthalmon és Jászapátin visszafogott érdeklődést tapasztalnak. Tovább »


Több mint 34 ezer család kapott segítséget a CSOK által

Eddig összesen 34 500 család vette igénybe a családi otthonteremtési kedvezményt (csok) a tavaly júliusi bevezetés óta, ami összesen 81,5 milliárd forintos támogatást jelent – mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára kedden, Budapesten tartott sajtótájékoztatón.

Tovább »Előzzük meg a fagykárokat !

Aki látott már elfagyott vízvezetékcsövet, pontosan tudja, mekkora ereje van a jégnek, és hogy mekkora kárt tud okozni az épületben, ha nem megfelelően készítjük fel a kertes ingatlanokat a téli fagyokra. Tovább »


Rekordot dönthetnek az ingatlanfejlesztések 2017-ben

Az elmúlt tíz év legkiemelkedőbb eredményei várhatók az ingatlanfejlesztésben a 2016-os adatok és a 2017-es tervek ismeretében, a volumennövekedés több mint háromszoros az előző két évhez képest, mivel több mint 1 millió négyzetméternyi ingatlan felépítésre számítanak az ágazat legnagyobb vállalatait összefogó Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület tagjai.

Tovább »


Az Ön lakóhelyét mennyire veszélyezteti az áradás?

Akár egy konkrét címre rákeresve bárki ellenőrizheti az Országos Vízügyi Főigazgatóság péntektől elérhető online térképén, hogy a lakhelyét mennyire veszélyezteti az árvíz – hangzott el az M1 aktuális csatorna pénteki műsorában.

Tovább »

Még több fejlesztés indulhat a csok módosítása miatt

Többen vehetik igénybe a családi otthonteremtési kedvezményt a közelmúltban megjelent módosítások nyomán, így akár a korábban jelzett 15-20 ezernél is több lakás kerülhet piacra 2017 végéig az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője szerint. Tovább »