Olcsóbban tudunk hitelt felvenni

Már nem csak az ingatlan alapú hitelekben mutatható ki fogyasztói élénkülés, illetve jelentős kamatcsökkenés, de például számottevő mérséklődést tapasztalhatunk akkor is, ha az áruvásárlási hitelek kamatai közt vizsgálódunk.

Tovább »


A magyarok közel 90 százaléka saját ingatlanban él

Saját tulajdonú lakásban él a magyar lakosság csaknem kilencven százaléka. Több mint 15 százalék bérli a lakást, amiben él, de ez az arány Budapestre és a megyeszékhelyekre igaz, a kisebb városokban, településeken csupán 4 és 9 százalék között mozog – olvasható a magyaridok.hu-n Tovább »Melyik a legbiztonságosabb ingatlantípus?

Ha valahova be akarnak törni, oda bizony be is törnek. De hogyan védekezhetünk hatékonyan a nem kívánt látogatók ellen? És melyik a legbiztonságosabb ingatlantípus? Erről szól az alábbi írás. Tovább »Több tucat ingyentelek talált gazdára

Többnyire sikeresek azok a programok, amelyeket hazai települések indítottak a családi otthonteremtési kedvezményt igénybe vevő családoknak. Balassagyarmaton, Csongrádon, Komlón és Makón sokan igényeltek ingyentelket vagy vásároltak ingatlant kedvező áron az önkormányzattól. Ezzel szemben Ásotthalmon és Jászapátin visszafogott érdeklődést tapasztalnak. Tovább »


Több mint 34 ezer család kapott segítséget a CSOK által

Eddig összesen 34 500 család vette igénybe a családi otthonteremtési kedvezményt (csok) a tavaly júliusi bevezetés óta, ami összesen 81,5 milliárd forintos támogatást jelent – mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára kedden, Budapesten tartott sajtótájékoztatón.

Tovább »Előzzük meg a fagykárokat !

Aki látott már elfagyott vízvezetékcsövet, pontosan tudja, mekkora ereje van a jégnek, és hogy mekkora kárt tud okozni az épületben, ha nem megfelelően készítjük fel a kertes ingatlanokat a téli fagyokra. Tovább »