2017-06-30 00:00:00 10. Győrkőcfesztivál

hitel

Tovább bővült a lakáspiac és folytatódott az áremelkedés is

2017. Január 27.

Tovább bővült a lakáspiac, folytatódott az áremelkedés tavaly az év első három negyedévében - állapította meg a Központi Statisztikai Hivatal pénteki kiadványában.

Több fizetésért elhagynák a "mamahotelt" a fiatalok

2017. Január 23.

A K&H felmérése szerint a nagyrészt szüleikkel élő fiatalok nagyobb ingatlant szeretnének mint amiben jelenleg élnek. A megkérdezettek több mint fele költözne másik megyébe vagy akár másik országba, ha jó munkát kínálnak nekik – írja a privatbankar.hu.

Öt dolog, ami tönkretehet egy házasságot

2017. Január 16.

Ahogyan azt mondani szokás, a hollywoodi filmek többsége a szerelmesek egymásra találásával, esküvővel, boldogsággal ér véget – aztán persze utána jönnek a hétköznapok, de ezeket általában már nem látjuk.

CSOK-kérdések: ha válnak a szülők, nem úszik el a támogatás

2017. Január 12.

Az év elején kibővített CSOK hatalmas sikernek tűnik. Nem véletlen, hogy rengetegen érdeklődnek iránta. Azonban mint minden jogszabály, ez is kíván némi értelmezést. Olvasóink leggyakoribb vagy legtöbbeket érintő kérdéseire válaszolunk ebben a sorozatban a szakértők segítségével.

Megint sokan karácsonyoztak hitelből

2017. Január 4.

Sokan fizették hitelből a karácsonyi ajándékokat; másfél-kétszer annyi személyi hitel fogyott több hitelintézetnél, mint egy évvel korábban, és a nullás THM-ű áruhitelért is sokan álltak sorba - írta szerdai számában a Világgazdaság.

Változások a pénzügyi békéltetésben

2016. December 26.

Január 1-jén több, a pénzügyi békéltetést érintő jogszabálymódosítás is hatályba lép, az egyik fontos változás, hogy a pénzügyi intézményeknek 1 millió forintos ügyértékig kötelezően alá kell vetniük magukat a Pénzügyi Békéltető Testület határozatának, vagyis elfogadni az abban szereplő kötelezést, ha a fogyasztói igény jogos, és nem tudnak az ügyféllel megegyezni.

180 milliárdot költünk Karácsony környékén

2016. December 16.

Az utolsó rohamra készülnek a boltok – jön az aranyvasárnap. Ráadásul az utolsó adventi hétvége és karácsony között is lesz még egy hét. Úgy számolnak: 5-6 százalékkal nőhet a boltok forgalma decemberben, a tavaly decemberihez képest. A statisztika szerint nagyjából 180 milliárd forintot költenek az emberek ünnepekkor, például a menüre és az ajándékokra.

Ha még idén igényelne Diákhitelt, jobb ha siet!

2016. December 8.

A diakhitel.hu hívja fel a figyelmet, hogy aki még idén szeretne Diákhitelhez jutni, jobb ha siet, ugyanis az idei év utolsó határideje december 15-e. Akiknek sikerül leadni a kérelmet a határidőig, azok január 15-én már számíthatnak is az igényelt összegre.

A háztartások 85 százaléka tervez lakásfelújítást

2016. November 14.

Bár otthonukkal alapvetően elégedettek, a magyar háztartások 85 százaléka tervez a jövőben valamilyen lakásfelújítási munkálatot, közel háromnegyedük három éven belül készül ilyen lépésre - derül ki a CIB Bank megbízásából készült reprezentatív felmérésből - írja a TőzsdeFórum.

Tulajdoni jogvitánál először tisztázásra van szükség - Kérdések és válaszok a CSOK-ról

2016. Október 12.

A CSOK hatalmas siker. Sorozatunkban szakértők segítségével válaszolunk az otthonteremtési szabályozással kapcsolatos olvasói kérdésekre.

Festés? Lakásfelújítás? Csináld magad!

2016. Október 5.

Manapság egyre többen vágnak bele saját maguk a lakás felújításába, hiszen ezzel megspórolható a szakemberek munkabére. Persze nem minden munkát tudunk elvégezni, de rengeteg TV-műsor, újság és internetes portál foglalkozik, az úgynevezett "csináld magad" lakásfelújításokkal.

Osztatlan közös tulajdonú teleknél is járhat a támogatás - Kérdések és válaszok a CSOK-ról

2016. Szeptember 29.

A kibővített CSOK hatalmas sikernek tűnik. Ebben a sorozatban szakértők segítségével válaszolunk olvasóink leggyakoribb vagy legtöbbeket érintő kérdéseire.

Szocpollal kezdtük, CSOK-kal fejeznénk be - Kérdések és válaszok a CSOK-ról

2016. Szeptember 26.

Az év elején kibővített CSOK hatalmas sikernek tűnik. Nem véletlen, hogy rengetegen érdeklődnek iránta. Az otthonteremtési szabályozás azonban – mint minden jogszabály – kíván némi értelmezést.

Mit lehet kezdeni az ÁFÁ-val? - Kérdések és válaszok a CSOK-ról

2016. Szeptember 19.

CSOK: egy sorozatban hozunk konkrét és alaposan körüljárt példákat a családok számára fontos támogatási feltételekről.

Könnyebb lett CSOK-ot igényelni, ezek a legfontosabb változások!

2016. Szeptember 16.

A megváltozott CSOK könnyítéseket hozott a családoknak. Összeszedtük a legfontosabb változásokat.