CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #férfi
Hogyan tudnám a páromat jól szeretni?
Hogyan tudnám a páromat jól szeretni?
2019. ápr. 24. 9:25
Sokan álmodoznak egy tökéletes kapcsolatról, de mégis csak kevesen tesznek érte. Talán nem is tudják, mit lehetne. A pár- és családterapeuta szakértő szerint három kulcspontja van a jól működő párkapcsolatnak: a szeretet táplálása, a konfliktus kezelése és a kommunikáció.
A 30-as éveink elején kezdünk a szüleinkké válni
A 30-as éveink elején kezdünk a szüleinkké válni
2019. ápr. 22. 15:08
A legtöbb ember fiatalon más szeretne lenni, mint a szülei – alighanem ez a természet rendje. Miként az is, hogy egyszer csak azt veszi észre magán, hogy mindinkább úgy viselkedik, olyan gesztusokat használ, mint ők. Egy kutatás azt is kimutatta, mikor jön el ez az időszak.
Együtt öregszünk meg
Együtt öregszünk meg
2019. ápr. 12. 17:35
2030-ra, az emberiség történetében először – eltűnik a nemek várható élettartama közti különbség. Egy brit kutatóintézet kiszámította, hogy a hölgyek és a férfiak várható élettartama egyaránt 87,5 év lesz a következő évtized végére.
"A férfi vasból van!" – Valóban így lenne?
"A férfi vasból van!" – Valóban így lenne?
2019. ápr. 10. 6:07
Éppen az a baj, hogy nem csak abból. A kálciumszegény étrend kapcsán kialakuló csontritkulás őket is veszélyezteti.
Mi a férfi dolga?
Mi a férfi dolga?
2019. aug. 15. 8:52
A férfiak csak a munkahelyeiken vannak jelen, hiányoznak a családból, a társadalomból – ezen változtatna a Férfiak Klubja alapítója. Bedő Imre szerint ahhoz, hogy jó családok szülessenek, a férfiaknak otthon is keresniük kell a kihívást, nélkülözhetetlenek a házi munkában, a nevelésben. A nőktől pedig azt kéri, becsüljék meg jobban a párjukat, ne engedjék el őket olyan könnyen.