2017-06-06 19:00:00 Apa, figyelj! Képmás-est az apaságról Varró Danival

csaladok

EMMI - tovább erősítik a családok védőhálóját

2017. Január 17.

Lezárult a Védőháló a családokért projekt, amelynek keretében családokat segítő civil szervezeteket támogattak - jelentette be Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Novák Katalin család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Jövőre még több kedvezményt kapnak a családok

2016. December 28.

Januártól tovább bővülnek a családok kedvezményei, és európai szinten is példa nélküli, amennyit a kormány a családokra költ jövőre - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára szerdán, budapesti sajtótájékoztatóján.

A családok vannak a kormány munkájának középpontjában

2016. November 24.

Az idei a béremelések éve volt az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) által felügyelt ágazatokban, és ez a program jövőre is folytatódik - mondta el Balog Zoltán miniszter éves meghallgatásán az Országgyűlés kulturális bizottságának csütörtöki ülésén.

Családbarát ország a cél

2016. Október 27.

 

A 2010-ben megalakult kormány azt a célt tűzte ki, hogy a családokat helyezi a középpontba, családbarát országot hoz létre - mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára a nemzetközi alumnitalálkozó első napján, csütörtökön Budapesten.

Megmarad a SZÉP-kártya

2016. Október 8.

A kormány elkötelezett a SZÉP-kártya fenntartásában, mivel az egyaránt jó a magyar családoknak és a turisztikai szakmának - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség.

Novák Katalin: a családok ma jobban élnek, mint 2010-ben

2016. Szeptember 8.

A 2017-es költségvetés is azt tükrözi, hogy a családok támogatása továbbra is kiemelt célja a kormánynak - mondta Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár csütörtökön Balatonfüreden, ahol este tájékoztatást ad az évadnyitó ülését tartó Fidesz-KDNP-frakciónak családpolitikai kérdésekről.

Családbarátkörnyék-index - megkönnyíti a költözést

2016. Július 29.

Családbarátkörnyék-indexet készített az FHB Bank; a pénzintézet a fővárosi ingatlanvásárlókat szeretné segíteni az új szempontú elemzéssel.

Lezárult a hűtőcsere program

2016. Július 28.

Az Otthon Melege program keretében indított idei hűtőcsere programban 46 ezren pályáztak sikeresen támogatásra.

Az óvódások háromnegyedének jár az ingyenes étkezés

2016. Július 22.

A nagycsaládosok és a tartósan beteg gyermekek után jövedelmi alapon is nagyon sok gyermek juthat ingyenes közétkeztetéshez.

A családok fogyasztása húzza majd a gazdaságot

2016. Július 20.

A háztartások fogyasztása lehet a gazdasági növekedés húzóereje. Legalábbis ezt gondolják az elemzők, miután komolyat ugrottak a reálbérek az elmúlt évben.

Rétvári Bence: adócsökkentés és otthonteremtési program is segíti a családokat jövőre

2016. Július 2.

Jövőre az adócsökkentés és az otthonteremtési program is segíti a családokat - erről az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára beszélt az MTI-nek, miután megnyitotta a Pest megyei Kóspallag szombati családi rendezvényét.

Jövőre 43 milliárdot hagy a családoknál az adócsökkentés

2016. Június 24.

Az élelmiszerek általános forgalmi adójának mérséklése jövőre összesen 43 milliárd forintot hagy a családoknál, átlagosan 35-40 ezer forintot.

Több mint 9 ezren kapták már meg a CSOK-ot.

2016. Június 22.

Az év első öt hónapjában mintegy ötvenezren érdeklődtek a családi otthonteremtési kedvezmény iránt, a bankok 9300 igénylést fogadtak be, amelyek összértéke 23 milliárd 700 millió forint.

A családok jólétét szolgálja a jövő évi költségvetés - stratégiai megállapodás a nagycsaládosokkal

2016. Június 15.

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár szerint a családok jólétét szolgálja a jövő évi büdzsé, amely az adócsökkentés, a családok támogatásának és az otthonteremtésnek a költségvetése.

Nyári eleji kérdések és válaszok a CSOK-ról

2016. Június 9.

Ismét összegyűlt néhány olyan kérdés a családok otthonteremtési kedvezményével kapcsolatban, amelyekre a válasz sok családot érinthet! Ezeket adjuk most közre.