CSALAD.HUAhol otthon vagy!
Befektetés a jövőbe
Címke: #apa
„Apa, te átmentél a piroson!”
„Apa, te átmentél a piroson!”
2019. jún. 26. 8:00
Ha van még valami, egyetlen terület, amelyhez ragaszkodhattam, az az, hogy én legyek a kormánynál. Az autó alattam úgy, akkor, abba az irányba, olyan tempóban és persze tisztasággal haladjon, ahogy az nekem jó. Vagy legalábbis ahogy én jobban szeretem. És erre, tessék! Újabb navigátorok, anyósülésen túli kormányzók csorbítják a szabadságképemet.
Pápai Joci és családja
Pápai Joci és családja
2019. ápr. 15. 6:34
"Amikor nagyon stabil család van körülötted, annál nagyobb erő nem létezik" – mondja az énekes-zenész.
Miklósa Erika és családja
Miklósa Erika és családja
2019. ápr. 15. 6:18
A világhírű operaénekesnő, férje, kislányuk és Erika édesanyja a Családvarázsban. "Sok kockázatot vállaltunk, de egy pillanatig sem kételkedtünk benne, hogy megtegyük" – mondja a világhírű operaénekesnő az örökbefogadásról.
Indulás!
Indulás!
2019. jún. 21. 10:31
Életemben nem írtam blogot. A bakancslistámon sem szerepelt, hogy majd leülök egy számítógép elé, és előszedem az életem személyes, apró mozzanatait, amik lehet, hogy nem csak nekem fontosak, hanem mások számára is hasznosak. Vagy legalább arra jók, hogy könnyebben csússzon a kávé a gyermeknevelés, az apai teendők közepette, vagy a munkahelyen ellopott, olvasásra szánt percek alatt.
60 munkahelyre vitték be az apák a gyermekeiket hétfőn
60 munkahelyre vitték be az apák a gyermekeiket hétfőn
2019. jún. 18. 13:36
A cél, hogy a kívánt, tervezett, vágyott gyermekek megszülessenek, és kialakuljon a munka és a család egyensúlya, ehhez pedig az olyan kezdeményezések, mint a Vállvetve apával nagy segítséget adhatnak – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának családpolitikáért felelős helyettes államtitkára hétfőn Budapesten.