Tűzifa- és élelmiszeradományok Zalában

Idén 55 rászoruló család részesült tűzifa- és élelmiszeradományban a Zala Megyei Védelmi Bizottság közreműködésével – közölte a bizottság elnökeként a Zala megyei kormánymegbízott Gellénházán. Tovább »Ugandai gyermekeknek gyűjtöttek adományt magyar iskolások

A Csontváry Kosztka Tivadar Általános Iskola tanulói egy ugandai iskola diákjainak gyűjtöttek ajándékokat, amelyeket ünnepélyes keretek között vett át a Magyar Afrika Társaság december 9-én, hogy eljuttassa hozzájuk. Persze, nem egy hónap alatt gyűjtötték össze az ajándékokat, derült ki a hirado.hu-hoz eljuttatott beszámolóból. Tovább »


Hálásak az olasz városka lakói a magyar segítségért

Karácsonyi örömhírként terjedt el a helyiek között a közép-olaszországi Tolentinóban, hogy a magyar kormány 150 millió forinttal járul hozzá az október 30-i földrengésben súlyosan megsérült Szent Szív templom helyreállításához. Az összegről a helyiek hétfőn értesültek a templom plébánosától.

Tovább »
Bezár a Mikulásgyár

Képletesen bezárják a Mikulásgyár kapuját, az utolsó adományok egyikét az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hozza: olyan csokoládékat adományoznak, amelyek csomagolására figyelemfelhívó üzeneteket helyeztek el. Tovább »
Hat napon át gyűjt a Máltai Szeretetszolgálat a SPAR üzleteiben

Idén december 15. és 20. között rendezi karácsonyi élelmiszergyűjtő akcióját a SPAR-csoport üzleteiben a Magyar Máltai Szeretetszolgálat. A huszadik alkalommal meghirdetett Adni öröm! akció a SPAR és INTERSPAR üzletekben vásárlók tízezreinek nyújt lehetőséget arra, hogy az ünnep előtt rászoruló embereken segítsenek. Tovább »