2017-10-19 00:00:00 21. Csabai Kolbászfesztivál

adomany

Adventi készülődés a sarródi Kócsagvárban

2016. December 10.

Mézeskalácsütés, karácsonyi díszek készítése, lábbábos előadás, táncház szerepel többek között a sarródi Kócsagvár vasárnapi adventi programjai között. A Fertő-Hanság Nemzeti Park központjában hatodik alkalommal szerveznek adventi vásárt és játszóházat.

Önkéntesnek lenni jó!

2016. December 5.

December ötödike az önkéntesek világnapja az ENSZ kezdeményezése nyomán. Ebből az alkalomból szeretnénk megmutatni, miért jó önkénteskedni. Ha pedig kedvet kaptál ahhoz, hogy kipróbáld magad, tippekkel, ötletekkel segítünk abban, hogy megtaláld a hozzád legjobban illő tevékenységet.

Jónak lenni jó! - Folyamatosan érkeznek a felajánlások a jótékonysági akcióra

2016. December 4.

Folyamatosan érkeznek a felajánlások a közmédia ötödik Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági akciójára, amelynek idén a Magyar Református Szeretetszolgálat a kedvezményezettje.

Mikulásgyár: idén a postán is küldhet adományt!

2016. December 2.

Számos újdonsággal, programokkal is várja az adományozókat a Mikulásgyár fő üzeme a budapesti Ötvenhatosok terén, ahova a rászorulók számára felajánlott tartósélelmiszereket, tisztító és tisztálkodási szereket, valamint jó állapotú könyveket és játékokat várnak december 21-ig - hangzott el a jótékonysági akció pénteki megnyitóján a fővárosi gyűjtőközpontban.

Családi ereklyét adományozott jótékony célra Törőcsik Mari

2016. November 30.

Folyamatosan érkeznek a felajánlások a közmédia Jónak lenni jó akciójában. Nagyjából a kampány félidfejénél járunk. Vagyis még mindig van idő bőven segíteni. Akár egy telefonhívással is - olvasható a hirado.hu-n.

Több mint 200 tonna tartós élelmiszert gyűjtött az Élelmiszerbank

2016. November 28.

Mintegy 120 településen 226 tonna tartós élelmiszer gyűlt össze a Magyar Élelmiszerbank Egyesület karácsonyi jótékonysági akcióján. Az adományokból összeállított csomagokból 35 ezer rászoruló család részesül.

Belevaló ajándékok - Nálatok mit rejt az adventi naptár?

2016. November 23.

A gyerekek az adventi várakozás időszakát nagy izgalommal élik át, főleg, ha mindennap újabb meglepetés várja őket az adventi kalendáriumban. De mit találnak ott? Apróság, nem édesség (kivéve a mézeskalácsot), könnyen beszerezhető és örülnek neki a gyerekek – a budapest.imami.hu-nál ezek a fő szempontok.

Közeleg a családszervezetek I. Adventi Jótékonysági Vására

2016. November 13.

A Fiatal Családosok Klubjának (FICSAK) kezdeményezésére, november 26-án délelőtt a Várkert Bazár ad otthont a Családszervezetek I. Adventi Jótékonysági Vásárának. A szervezők a segítségnyújtás mellett a civil szféra összefogásának erejére, valamint a karácsonyi készülődés valódi jelentőségére szeretnék felhívni a figyelmet. A részletekről a vásár megálmodóját, Király Nórát, Újbuda alpolgármesterét, a FICSAK alapítóját kérdezte a Képmás magazin.

Rászoruló családoknak indítanak adománygyűjtést

2016. November 6.

Rászoruló kisgyermekes családoknak indít országos adománygyűjtő akciót a Három királyfi három királylány mozgalom és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete két másik családszervezettel közösen.

Minden rászorulót vár a máltai szeretetszolgálat

2016. Október 31.

Mindenkit, aki igényli, el tud látni a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, férőhelyek is bőven vannak a melegedőkben - mondta Aba Csaba, a szervezet intézményvezetője az M1 aktuális csatornán.

Idén is szebbé teszik 24 család karácsonyát

2016. Október 30.

Idén is megszervezi karácsonyi jótékonysági akcióját a délmagyar.hu: advent idején 24 rászoruló családot ajándékoz meg, mindegyiket legalább százezer forint értékben. A pályázatokat vasárnaptól várják.

Töklámpás fesztivál adománygyűjtéssel a Hősök terén

2016. Október 28.

Tökökből faragott egyedi alkotásokat várnak a Töklámpás fesztiválra, amelyet szombaton este rendeznek meg Budapesten, a Hősök terén.

Tápláló szeretet – avagy adakozó nyugdíjasok

2016. Október 18.

A Nógrád megyei Nógrád településen a nyugdíjasklub tagjai nyolc évvel ezelőtt gondoltak egy merészet, és útjára indították a Tápláló szeretet elnevezésű programot.

Ha jó hajós, adományoz

2016. Szeptember 28.

Teherautónyi adományt gyűjtött össze és adott át a BAHART a Siófoki Gondozási Központnak és tagszervezeteinek.

Lovas eszközöket kapott a fóti lovasterápiás központ

2016. Szeptember 23.

Lovas eszközöket adományozott a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Fóti Lovasterápiás Központjának Tuzson Bence országgyűlési képviselő. Az eszközöket pénteken a fóti központban vették át a gyerekek.