A HEROSZ Budapesti Állatotthon idén is tárt kapukkal várja az állatbarátokat nyílt napjára, ahol az egész család egy igazán izgalmas, vidám napot tölthet el az otthon lakói, munkatársai, a lelkes önkéntesek és hasonszőrű állatbarátok társaságában.

A szervezők ezúttal is számtalan érdekes programmal várják a látogatókat. Lesz kutyás bemutató a Falka City Kutyaiskola és a Pólus Kutyaiskola közreműködésével, „nagyon zöld óra” Gévai Csilla meseíró és könyvillusztrátorral, „Állati mesék” a papírszínház tolmácsolásában, barátság nyakörv készítés, ingyenes kutyakozmetika, és kutya szépségverseny – melyre bárki nevezhet saját kutyusával, vagy az állatotthon egyik lakójával.

Aki szeretné, elviheti egy sétára az állatotthonban élő kutyák egyikét, de a cicák is nagyon várják már a simogató kezeket.

A jelenlévők ellátásáról házias büfé gondoskodik, de természetesen nem marad el a már tradíciónak számító bográcsozás sem. A garázs- és süti vásár bevételeit pedig az állatotthonban lakó kutyák, cicák valamint egyéb állatok életkörülményeinek javítására fordítják a szervezők. Az esemény sztár vendégei Kozma Orsi, Balázs Andi, Józan László, Hajnal János, Varga Ádám és Borbély Richárd lesznek.

A rendezvény 2019. május 18-án reggel 10.00 órától délután 15.00 óráig áll nyitva a látogatók előtt, Budapest XXII. kerületében, a Brassói és Nyél utca találkozásánál.

A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt!