2019-03-23 00:00:00 Korhatár nélkül családi délelőtt a Műcsarnokban

Barlangok hónapja márciusban

2019. Március 1. - 2019. Március 31.

Ismét megrendezik a barlangok hónapját márciusban, a kampány során a nagyközönség számára nyitva álló barlangokat különleges programokkal népszerűsítik a magyar nemzeti parkok.

A hatodik Barlangoljunk! kampányban országszerte meghosszabbított nyitva tartással, kedvezményekkel, máskor be nem járható túrákkal várja az érdeklődőket Magyarország öt, a nagyközönség előtt is nyitva álló barlanggal rendelkező nemzeti parkja - közölte Rácz András környezetügyért felelős államtitkár.

Így például az Aggteleki Nemzeti Park Baradla-barlangja 30 százalékos kedvezménnyel látogatható. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén a Szentgáli-kőlik, valamint a Lóczy- és Csodabogyós-barlangok, a Bükki Nemzeti Park területén a Szent István és az Anna-barlang, a Duna-Dráva Nemzeti Parkban az Abaligeti-barlang, a Duna-Ipoly Nemzeti Park területén pedig a Pál-völgyi, Szemlő-hegyi és a Mátyás-hegyi barlang látogatható kedvezményesen a meghirdetett időpontokban - sorolta. A márciusi programokról részletes információt a magyarnemzetiparkok.hu/barangolas oldalon találhatnak az érdeklődők.

(MTI)

Időpont: március

Helyszín: magyar nemzeti parkok barlangjai