2019-05-30 00:00:00 Bondoró Utcaszínház Fesztivál Kapolcson

Pályázat - Kincses Kultúróvoda 2019

Negyedik alkalommal hirdeti meg a „Kincses Kultúróvoda” pályázatot valamennyi belföldi óvoda részére az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának kiemelt célja, hogy az óvodai és kulturális területen meglévő értékeket elismerje, és az óvodai, valamint a kulturális intézményrendszer együttműködését erősítse. Ezért az Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkársága és Oktatásért Felelős Államtitkársága negyedik alkalommal hirdeti meg a „Kincses Kultúróvoda” pályázatot valamennyi belföldi óvoda részére.

A díjazottak „Kincses Kultúróvoda 2019” címet feltüntető dísztáblát vehetnek át, és 1,3 millió forint pénzügyi támogatásra jogosultak.

A díjazott intézmény lehetőséget kap a 2019-2020-as nevelési évben egy olyan komplex kulturális programcsomag igénybevételére, amely az óvodával együttműködő kulturális intézmények, illetve civil szervezetek szolgáltatásait integrálja.

A „Kincses Kultúróvoda 2019” cím alkalmazható az intézmény partnerkapcsolatainak építése és marketingtevékenysége során; a neveléssel kapcsolatos irányultságáról szóló referencia lesz, kapcsolatrendszere bővül, és a programok kínálata segíti a szakmai fejlődést.

A „Kincses Kultúróvoda 2019” címet a nyertes pályázó a nyertesek listájának közzététele napjától számított három naptári éven keresztül használhatja. A cím a három éves periódus végén újabb pályázat útján ismét megszerezhető.

A pályázati kiírás és dokumentáció 2018. november 7-től elérhető a www.kormany.hu weboldalon.

Benyújtási határidő: a meghirdetéstől számított 30. nap