2019-05-30 00:00:00 Bondoró Utcaszínház Fesztivál Kapolcson

Fotópályázat az éjszakáról

A Mai Manó Ház a Blog.hu oldallal együttműködve a Mai Manó Házban látható WEEGEE-A HÍRES, 1935-1960 kiállításunkhoz kapcsolódva, a Fotóhónap 2018 alkalmából pályázatot hirdet.

A pályázat tematikája az éjszaka.

Az idei kiírás az éjszaka témakörében zajlik és olyan pályamunkákat várnak, amelyek a szó legtágabb értelmében - minden műfaji megkötés nélkül - szellemi, technikai, teoretikus, szociális, riport, konceptuális vagy bármilyen más, az alkotó által felvetett megközelítésben és formában az éjszakát, mint jelenséget tárgyalja.

A beküldött képeken lehet játszani a színekkel; az éjszaka fényei, a sötétség jelei, a holdfénytől a városi fényekig, a bevilágított terektől a vaku mesterséges fényéig, bármilyen megközelítésben érdekes lehet.

A pályamunkák formai és technikai megközelítése műfaji megkötés nélkül, teljesen szabadon kezelhető és értelmezhető. Minden pályázó csak egy, 2012. december 31. után készített sorozatot (minimum 3 - maximum 5 db képet) küldhet be a pályázatra.

A pályázatok leadásának határideje: 2018. november 22. éjfél

Eredményhirdetés: 2018. november 30-án a Mai Manó Ház Blogon.

Nyeremények:

1. díj: Leica C-Lux fényképezőgép, lágy arany

2. díj: 50 ezer Ft értékű Pigmenta Art Print Lab nyomdai utalvány

3. díj: 25 ezer Ft értékű Mai Manó Könyvesbolt utalvány

A zsűri által kiválasztott első 10 pályázó ingyenes belépésre jogosító, egy évig érvényes tiszteletjegyet kap a Mai Manó Házba.