2019-03-29 00:00:00 Kortárs magyar drámák a DESZKA fesztiválon

Ingyen weboldal pályázat

Professzionális weboldalak díjmentes elkészítésére lehet pályázni, tárhellyel, doménnel, telepítéssel, induló tartalom megszerkesztésével és feltöltésével alapítványok, önkormányzatok, egyesületek és intézmények számára, rejtett költségek nélkül, rövid határidőre.

A Jelado Internet és Kommunikáció pályázatot hirdet professzionális, 145.000 Ft becsült piaci értékű, korszerű, magas felszereltségű, szép megjelenésű, dinamikus weboldalak ingyenes elkészítésére telepítéssel, tartalomfeltöltéssel, teljes körű tárhelyszolgáltatással.

A pályázat célja, hogy a pályázók saját, önállóan, (laikus által is) könnyen, tetszőlegesen szerkeszthető, korlátlanul bővíthető, korszerű, professzionális színvonalú és felszereltségű weboldallal jelenhessenek meg az interneten.

A Jelado Internet vállalja, hogy a részvétel feltételeit teljesítő minden pályázónak elkészíti a weboldalát az alábbiak szerint:

1. korszerű, gyors tárhelyet ad a weboldal működtetéséhez

2. a pályázat benyújtásától számítva 5 napon belül elkészíti a weboldalt, és feltelepíti a tárhelyre

3. a weboldalt felszereli a pályázat weboldalán - http://puzzleweb.hu/palyazat - részletezett kiírásban felsorolt professzionális alkalmazásokkal (pl. jelszavas regisztráció, hírlevél, többnyelvű megjelenés, kép-, és videógalériák, közösségi média kapcsolat, archívum stb.)

4. feltölti rá a megrendelő által biztosított induló tartalmat menükkel, képekkel, galériákkal, szöveges tartalommal stb.

5. és üzemkészen átadja

6. új domain regisztrációt, v. meglévő domain átregisztrációt és kellő számú E-mail címet ad a weboldalhoz

7. magyar nyelvű, felhasználóbarát adminisztrációs felületet ad a weboldal és a tárhely saját kezű szerkesztéséhez a tulajdonosnak

8. magyar nyelvű Használati kézikönyvet ad, amivel a tulajdonos korlátlanul szerkesztheti, frissítheti, bővítheti dinamikus weboldalát

A pályázat teljes szövege: további részletek, részvételi feltételek, jelentkezési adatlap stb. közvetlenül elérhetők a http://puzzleweb.hu/palyazat webhelyen

A pályázat végső beadási határideje: 2018. szeptember 18. (kedd). Határidő hosszabbítás nincs, az utána feladott pályázat érvénytelen!

A weboldalak elkészítése: elbírálási idő nincs, a weboldalakat a pályázatok beérkezési sorrendjében azonnal elkészítjük a pályázat beérkezésétől számított 5 munkanapon belül.

Pályázati felvilágosítás, telefonos érdeklődés a 20/3272-434-en munkanap 8-18 h-ig

A pályázathoz kapcsolódó e-mail cím: jelado@jelado.hu