2018-12-14 18:00:00 A Magyar Rádió Gyermekkórusának karácsonyi koncertje

Ingyen weboldal pályázat

Professzionális weboldalak díjmentes elkészítésére lehet pályázni, tárhellyel, doménnel, telepítéssel, induló tartalom megszerkesztésével és feltöltésével alapítványok, önkormányzatok, egyesületek és intézmények számára, rejtett költségek nélkül, rövid határidőre.

A Jelado Internet és Kommunikáció pályázatot hirdet professzionális, 145.000 Ft becsült piaci értékű, korszerű, magas felszereltségű, szép megjelenésű, dinamikus weboldalak ingyenes elkészítésére telepítéssel, tartalomfeltöltéssel, teljes körű tárhelyszolgáltatással.

A pályázat célja, hogy a pályázók saját, önállóan, (laikus által is) könnyen, tetszőlegesen szerkeszthető, korlátlanul bővíthető, korszerű, professzionális színvonalú és felszereltségű weboldallal jelenhessenek meg az interneten.

A Jelado Internet vállalja, hogy a részvétel feltételeit teljesítő minden pályázónak elkészíti a weboldalát az alábbiak szerint:

1. korszerű, gyors tárhelyet ad a weboldal működtetéséhez

2. a pályázat benyújtásától számítva 5 napon belül elkészíti a weboldalt, és feltelepíti a tárhelyre

3. a weboldalt felszereli a pályázat weboldalán - http://puzzleweb.hu/palyazat - részletezett kiírásban felsorolt professzionális alkalmazásokkal (pl. jelszavas regisztráció, hírlevél, többnyelvű megjelenés, kép-, és videógalériák, közösségi média kapcsolat, archívum stb.)

4. feltölti rá a megrendelő által biztosított induló tartalmat menükkel, képekkel, galériákkal, szöveges tartalommal stb.

5. és üzemkészen átadja

6. új domain regisztrációt, v. meglévő domain átregisztrációt és kellő számú E-mail címet ad a weboldalhoz

7. magyar nyelvű, felhasználóbarát adminisztrációs felületet ad a weboldal és a tárhely saját kezű szerkesztéséhez a tulajdonosnak

8. magyar nyelvű Használati kézikönyvet ad, amivel a tulajdonos korlátlanul szerkesztheti, frissítheti, bővítheti dinamikus weboldalát

A pályázat teljes szövege: további részletek, részvételi feltételek, jelentkezési adatlap stb. közvetlenül elérhetők a http://puzzleweb.hu/palyazat webhelyen

A pályázat végső beadási határideje: 2018. szeptember 18. (kedd). Határidő hosszabbítás nincs, az utána feladott pályázat érvénytelen!

A weboldalak elkészítése: elbírálási idő nincs, a weboldalakat a pályázatok beérkezési sorrendjében azonnal elkészítjük a pályázat beérkezésétől számított 5 munkanapon belül.

Pályázati felvilágosítás, telefonos érdeklődés a 20/3272-434-en munkanap 8-18 h-ig

A pályázathoz kapcsolódó e-mail cím: jelado@jelado.hu