2019-02-21 19:00:00 Jin Wook Seo zongoraestje

A Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hősei - pályázat

A mai felgyorsult világban nagyon ritka, de annál nagyobb örömet okoz az önzetlen segítségnyújtás, főleg ha az embernek támogatásra van szüksége. Ismer olyan jótevőt, aki mellrákkal diagnosztizált nők számára nyújt valamilyen módon segítséget? Ha igen, akkor nevezze a Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hősei pályázatra, és adja meg neki az esélyt arra, hogy tevékenysége 1 millió forintos támogatásban részesüljön.

A mellrákban érintett nőknek gyakran egyedül kell megküzdeniük a betegségükkel, ezért a környezetük által nyújtott támogatás hatalmas erőt adhat nekik a mindennapi küzdelmükben. Az AVON és a Marie Claire közös pályázatának alapötlete is innen ered, amelyben a Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hőseit keresik, akik törődéssel, támogatással hozzájárulnak az érintettek életminőségének javításához és ezáltal akár a gyógyulásukhoz is. Rengeteg módon lehet másoknak segíteni: lelki támogatással, odafigyeléssel, bevásárlással, ingyen szolgáltatások biztosításával, a lényeg, hogy valamilyen módon hozzájáruljunk az illető jólétéhez.

Hogyan lehet nevezni? Bárki nevezheti a környezetében élő hétköznapi hőst. Csupán annyit kell tenni, hogy maximum egy oldalban összefoglalja az általuk ismert jótevő tevékenységét, és a Jelölt hozzájáruló nyilatkozatát elküldi a sajto@avon.hu email címre 2018. július 26., éjfélig.

A beérkezett nevezések közül egy öt főből álló szakmai zsűri választja ki azt a három nyertest, akik részesülnek az 1 millió forintos támogatásban.

A pályázat további részletei itt olvashatóak.