2019-02-21 19:00:00 Jin Wook Seo zongoraestje

Egészségfaló pályázat

Az egészséges étkezést fontosnak tartó családokat megszólítva 'Egészségfalók - Együtt főzni jó!' elnevezéssel nyári kampányt indít a Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete és a KidsOasis Nonprofit Kft.

A két szervezet célja, hogy a Családok évében felhívja a figyelmet az egészséges alapanyagokból készülő, változatos táplálkozás fontosságára, még azokban az élethelyzetekben is, amikor a család úton van, vagy éppen nyaral.

Ennek jegyében keresik azokat a lelkes, főzni szerető, közösségi felületeket is használó, családjukkal aktív életet élő, kreatív anyukákat, apukákat, nagyszülőket, akik örömmel nyernék el az Egészségfalók győztese címet.

2018. június 15. és augusztus 15. között a pályázatra jelentkező családok az egészségfalók oldalra tölthetik fel kedvenc, egészséges főételt bemutató receptjüket. Fontos szempont, hogy az étel és a tálalás egyaránt gyerekbarát és kreatív legyen.

A pályázat három körből áll: a beérkezett receptek közül a zsűri választja ki azokat, amelyeket egészségesnek, kreatívnak, gyerekbarátnak talál, és 2018. augusztus 30-án már csak a szakmai zsűri által jóváhagyott, kiválasztott receptek maradnak fent az oldalon, amelyekre – a pályázat második körében – szavazatokat lehet gyűjteni. A 15 legtöbb szavazatot elért játékos közül ismét a szakmai zsűri jelöli ki azt az ötöt, melyek beküldői megküzdhetnek a fődíjért, vagyis az Egészségfalók címért és a családi utazásért.