2019-01-24 19:30:00 Mozart, Beethoven és Berlioz darabjai világhírű karmesterrel

Hallgatói ötletbörze pályázat

Ingatlanfejlesztés az Y és Z generáció szemével címmel hatodik alkalommal hirdette meg hallgatói pályázatát az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK). A résztvevők emblematikus épületeknek adhatnak új funkciót és új külsőt, vagy megtervezhetnek egy új városrészt is, pályázni október 31-éig lehet - közölte az IFK.

A közlemény szerint idén három téma várja a csapatokat, egy panelház-korszerűsítés vagy -tervezés, a Bálnának vagy az Andrássy úti MÁV-székháznak új funkció kitalálása, illetve egy új városrészt megtervezése a Népszigeten.

A pályázati témák pontosításában, a területek bejárásában és a pályázati anyagok elkészítésében az ingatlanszakma jeles szakemberei segítik majd a pályázókat mentorként júniusban és szeptemberben.

A részletes pályázati kiírás az IFK honlapján található.

A hallgatói ötletbörze legjobb tervét kidolgozó csapat az "IFK Talentum 2018" díjat és a vele járó 800 ezer forintos pénzjutalmat a VI. Ingatlanfejlesztés napja alkalmából, november 20-án (ezen a napon volt 1849-ben a Lánchíd avatása) rendezett gálavacsorán veheti át.

Az IFK tagok 2013. november 20-án rendezték meg első alkalommal az Ingatlanfejlesztés napját azzal a céllal, hogy széles körben megismertessék az ingatlanfejlesztők munkáját. A szakmai naphoz azóta is kiemelten kapcsolódik a hallgatói ötletbörze.

(MTI)