2019-03-29 00:00:00 Kortárs magyar drámák a DESZKA fesztiválon

Álommosdó óvodásoknak

Felújítja egy óvoda mosdóját az egyik magyarországi építőanyag-kereskedelmi vállalat. A programra bármely hazai óvoda pályázhat, amelyik szeretné felújítani mosdóját.

A nyertes óvoda mosdóját egymillió forint értékben alakítja át az újHÁZ Centrum, tíz másik óvoda pedig kültéri játszóházikót kap. A vállalat a kezdeményezéssel az óvodákat szeretné segíteni abban, hogy a gyermekek számára kényelmes és otthonos környezetet tudjanak biztosítani, hiszen a 3-6 éves gyermekek idejük nagy részét az intézményben töltik.

Május 2-án kezdődött a Pöttöm Fürdő Program, amelyre az óvodák június 30-ig pályázhatnak, hogy elnyerjék az újHÁZ Centrum egymillió forintos támogatását. A társadalmi felelősségvállalás jegyében vállalt cél, hogy a gyermekek által megálmodott és lerajzolt mosdót megalkossa a vállalat, és ezáltal komfortosabb környezetet teremtsen az ovisok számára.

Az álommosdót nyerő óvodát több szempont alapján választja ki a zsűri. Az óvodai összlétszám, a mosdó jelenlegi állapota, a felújítást motiváló tényezők és a Facebookon szerzett szavazatok száma mind szerepet játszanak majd a döntésben.

(Család.hu)