2019-01-24 19:30:00 Mozart, Beethoven és Berlioz darabjai világhírű karmesterrel

Félidőben az Adok-Kapok Napok

Félidejéhez érkezett az idei Adok-Kapok Napok akció, Magyarország legnagyobb minőségi ruhagyűjtése.

Az évek során Magyarország legnagyobb minőségi ruhagyűjtő akciójává nőtte ki magát a Premier Outlet és az Ökumenikus Segélyszervezet összefogásával létrejött Adok-Kapok Napok jótékonysági program, amely április 14-én kezdődött, és egészen május 6-ig tart.

A szervezők jó minőségű használt, tiszta ruhákat, játékokat és sportszereket gyűjtenek a rászorulóknak, naponta reggel 10 és este 8 óra között. Krízishelyzetben lévő gyermekek, családok részére zajlik a gyűjtés, és az idei Adok-Kapok Napok egyik kiemelt feladata a hátrányos helyzetű gyermekek segítése.

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is számos híresség csatlakozott az akcióhoz. A sztárok nem csak adományaikkal, hanem részvételükkel, önkéntes munkájukkal is támogatják a kezdeményezést.

Adni jó. Főleg gyerekeknek. Szerintem ebben nincs semmi bonyolult vagy megfoghatatlan dolog, és az emberek érzik, hogy mennyivel jobb adni, mint azon az oldalon lenni, ahol kérni kell már. Harmadik éve veszek részt az Adok-Kapok Napokon, és nagyon jó volt érezni, milyen komoly összefogás övezi. Mindig rá kell jöjjek: az emberek nagyon szívesen adnak, csak szükségük van egy megbízható kezdeményezésre, igazi céllal és átlátható megvalósítással.” – mondja Wolf Kati énekesnő, az akció védnöke.

Az Adománygyűjtő Pont biatorbágyi outlet központ a 106-os üzletnél található.

A biatorbágyi outlet központ az adományozók segítségét kedvezményre jogosító kuponokkal köszöni meg.

(csalad.hu)