2018-12-17 19:00:00 Molnár Ferenc: Liliom - a Gyermekmentő Szolgálat jótékonysági színházi előadása

Felső tagozatos diákoknak hirdet felvételt a Mathias Corvinus Collegium

Felső tagozatos diákoknak hirdet felvételt a Mathias Corvinus Collegium a Fiatal Tehetség Programja keretében. Az ősszel ötödik osztályba lépők jelentkezését június 30-ig várják, a kurzusok idén már Kárpátalján is elindulnak.

Az MCC FIT Program élménypedagógiai eszközökkel dolgozik, a játékos szombati képzéseket otthoni tanulást lehetővé tevő e-learninges tananyagok egészítik ki.

A gyakorlati jellegű, személyes jelenlétet igénylő hétvégi képzéseken elsősorban a páros- és csoportmunka fejlesztése kerül a középpontba. Mindezeken felül heti két beszédközpontú angolóra és nyári tehetségtáborok is színesítik a program által kínált lehetőségeket.

A FIT Program jelenleg öt vidéki városban – Veszprémben, Szolnokon, Pécsett, Miskolcon, Kecskeméten –, valamint Budapesten működik. Elsősorban olyan motivált diákok jelentkezését várják, akik nyitottsággal és természetes kíváncsisággal közelítenek minden újdonság felé, valamint szívesen lennének egy összetartó csapat tagjai.

Az MCC felső tagozatos programja 2015-ben indult, és azóta közel 400 diák vesz részt az ingyenes képzéseken, ősztől pedig Kárpátalján is elérhetők lesznek kurzusok – közölte Constantinovits Milán, a program szakmai vezetője.

További információk a fit.mcc.hu oldalon találhatók.