2019-02-23 19:00:00 Csángó Bál a Millenáris parkban

Megkezdődött a balatoni hajózási szezon – a tarifák nem változtak

A modernizáció, az ügyfélközpontúság és a szolgáltatások fejlesztése jegyében indult el húsvétkor a 172. balatoni hajózási szezon.

A hagyományoknak megfelelően idén is húsvét nagyszombaton kezdődött meg a hivatalos személyhajózási szezon a Balatonon.

Kollár József a BAHART vezérigazgatója azt mondta: „A BAHART az elmúlt két kiemelkedően sikeres szezont követően 2018-ban is számos újdonsággal várja a hajózni és kikapcsolódni vágyókat a Balatonon, ráadásul mindezt a komp és személyhajó szolgáltatások esetében változatlan díjakon.”

A Balatoni Hajózási Zrt. középtávú stratégiájának egyik hangsúlyos alappillére az ügyfélközpontúság fejlesztése. Ez magában foglalja az ügyfélkapcsolatok erősítését, a szolgáltatásminőség javítását. Az elmúlt két év során a Társaság számos fejlesztést valósított meg a célkitűzés érdekében. Példa erre a BAHART imázs- és arculatfrissítő kampánya, az utastájékoztatás és kommunikáció intenzitásának növelése, az online hajózási lehetőség kereső modullal ellátott honlap kialakítása vagy a hajózáshoz kapcsolódó szolgáltatástartalom bővítése.

A stratégia megvalósításában a BAHART újabb mérföldkőhöz érkezett. Kialakították a BAHART Ügyfélközpontot, mely a három alaptevékenységi üzletág (személyhajózás, kompközlekedés, vitorláskikötői szolgáltatások) ügyfélkapcsolatainak központi kiszolgálását látja el a jövőben a különböző ügyintézési csatornákon.

Mától üzemel a BAHART INFO Vonal a 84/310 050 telefonszámon.

A BAHART ügyfélközpontban a személyhajózás és kompközlekedés menetrendi információival, a hajózási lehetőségekkel, illetve a hajóbérlésekkel kapcsolatos témákban fogadják a hívásokat az ügyintézők. Egyidejűleg 4 munkaállomáson történik a hívások fogadása és cél, hogy mihamarabb ügyintézőhöz kerüljön minden telefonáló.

A fejlesztés második fázisában tovább bővül majd a szolgáltatási kör, 2018. október 1-jétől a vitorláshely bérlőkkel történő telefonos kapcsolattartás is a BAHART INFO Vonalon zajlik majd.

Kollár József vezérigazgató kiemelte, hogy számos promóciós újdonsággal, akcióval és kedvezménnyel vár a BAHART minden érdeklődőt az év során, melyekről folyamatos a tájékoztatás a mobiltelefonról is kiválóan elérhető honlapon és a közösségi csatornákon.

(csalad.hu)